Jezikovni tečaji za hitrejši napredek

Jezikovni tečaji nekaterih ponudnikov oziroma jezikovnih šol se lahko precej razlikujejo od preostalih ponudnikov. Slednje velja tudi za jezikovno šolo Panteon. Njihovi tečaji najrazličnejših jezikov temeljijo na spoznanju, da je konverzacija ključni faktor za hiter napredek.

Oglasno sporočilo, petek, 29. julij 2022 ob 10:13
Jezikovni tečaji Panteon

Jezikovni tečaji Panteon

Kdaj ste se nazadnje udeležili kakšnega jezikovnega tečaja, na katerega ste imeli nepozabne spomine? In to ne samo zaradi tega, ker ste se naučili veliko novega, temveč predvsem za to, ker je način podajanja znanja potekal na povsem drugačen oziroma na sila zanimiv način.

Jezikovni tečaji nekaterih ponudnikov oziroma jezikovnih šol se lahko precej razlikujejo od preostalih ponudnikov. Slednje velja tudi za jezikovno šolo Panteon. Njihovi tečaji najrazličnejših jezikov temeljijo na spoznanju, da je konverzacija ključni faktor za hiter napredek. Ogledate si jih lahko tukaj https://panteon.si/jezikovni-tecaji/.

Jezikovni tečaj ne sme biti dril ali kaotičen pogovor z rojenim govorcem

Panteon je jezikovna šola z več kot tridesetletno tradicijo. V podjetju poudarjajo, da jezikovni tečaj ni dril niti kaotičen pogovor z rojenim govorcem, temveč je tečaj tujega jezika predvsem kulturno sporazumevanje. Njihovi jezikovni tečaji poleg pisanja, branja in slušnega razumevanja temeljijo na ciljno vodeni konverzaciji. Tej je namenjeno kar 80 % časa.

V jezikovni šoli Panteon se prav tako zavedajo, da jezikovni tečaj brez spoznavanja kulture naroda, ki tuji jezik govori, z njim dela ter na sploh živi, ni pravi jezikovni tečaj. Njihovi jezikovni tečaji slušateljem omogočajo napredovanje v službi, sklenitev posla in ne nazadnje tudi v pogovoru s tujci postanejo veliko bolj samozavestni.

Različne vrste jezikovnih tečajev

V jezikovni šoli Panteon so na voljo najrazličnejši tečaji, na primer:

  • jezikovni tečaj splošne angleščine,
  • jezikovni tečaj za podjetja ter poslovneže,
  • specializirani jezikovni tečaj in jezikovne delavnice,
  • jezikovni tečaj konverzacije in poslovne komunikacije.

Jezikovni tečaji splošne angleščine so na primer namenjeni vsem tistim, ki angleščino uporabljate za potovanja ali pa za druženje s prijatelji. Če pa je vaš fokus posel, se verjetno še kako zelo dobro zavedate pomena dovolj učinkovite komunikacije s svojimi poslovnimi partnerji. V tem primeru je za vas primerna izbira jezikovni tečaj za podjetja in poslovneže.

Hitri tečaji

Panteon vam ponuja tudi hitre tečaje angleščine, nemščine, španščine, francoščine, italijanščine, slovenščine in še drugih jezikov.

Dejstvo je, da je angleščina globalni jezik in hitro učenje tovrstnega jezika je zagotovo eden od ključev za uspeh. Na tečaju se od prve minute dalje govori samo v angleščini. Na takšen način pa se lahko slušatelji naučijo tudi do 40 % več v primerjavi s klasično obliko tečaja. Hitro učenje omogočajo predvsem konverzacija, nadvse sproščeno vzdušje in še komunikativni trening.

Splača se prijaviti tudi na hitri tečaj nemščine. Vemo, da nemščina vse bolj postaja sinonim za poslovni uspeh. Seveda je ravno Nemčija naš največji zunanjetrgovski partner, veliko odličnih podjetij je v rokah oziroma lasti Nemcev. Posledično je znanje nemškega jezika eden od pogojev za dobro poslovanje pa tudi kariero samo. Vso potrebno literaturo lahko prejmete v Panteonovi jezikovni knjigarni.

Po drugi strani pa španščina velja ne samo za poslovni jezik, temveč tudi za jezik potovanj. Je torej poslovni jezik, ker vam lahko odpira vrata po celotni Južni Ameriki. Prav tako je španščina nujno potrebna za sklepanje posla v Španiji. Tudi sicer vas bo španski jezik povsem očaral. Gre namreč za izjemno temperamenten jezik potovanj, eksotičnih kultur, doživetij. Tudi za poslovno španščino je značilno, da je dinamičen jezik, ki je prilagojen temperamentu Špancev.



Več v Kultura in izobraževanje