Noči pod topoli v soboto z Zvito feltno in Draženom Zečićem

Sobotna prireditev je bila zelo dobro obiskana saj je bilo okrog 3.000 obiskovalcev.

Ivan Trunk, četrtek, 18. avgust 2022 ob 09:56
Noči pod topoli 2022

Noči pod topoli 2022

V soboto, 13. avgusta, je potekal drugi dan praznovanja tradicionalne prireditve Noči pod topoli. V začetku prireditve so počastili 40. letnico delovanja Športnega društva Juršinci s torto.

Prvo je nastopila skupina Zvita feltna, za njimi pa je nastopil osrednji gost te prireditve Dražen Zečić, ki je dobro ogrel publiko. Sobotna prireditev je bila zelo dobro obiskana saj je bilo okrog 3.000 obiskovalcev.

Člani Športnega društva Juršinci so se na to prireditev dobro pripravili z organizacijo prireditve in postrežbo pijač. Za postrežbo hrane na prireditvi so poskrbeli zaposleni iz mesarije Valenko iz Dornave, ki so ponudili jedi iz žara in pa članice Društvo gospodinj Juršinci, katere so ponudile prleško gibanico.

Za vse ljubitelje zabav v Juršincih pa vas spet vabijo na nekaj zabavnih prireditev, ki bodo potekale v Juršincih in na Puhovem muzeju v Skušaku. 2. septembra vas vabijo na koncert skupine Kvartopirci, ki bo potekal pred Puhovim muzejem v Sakušaku, 1. in 8. oktobra pa vas vabijo na Oktoberfešto v Juršince. V soboto, 1. oktobra, bo nastopil ansambel Saša Avsenika in Luka Basi, v soboto, 8. oktobra pa bosta nastopili skupini MI2 in Polkaholiki.

Noči pod topoli 2022

V petek so na prireditvi Noči pod topoli za zabavo poskrbeli DJ-ji




Več v Družabno