Bioterme osvojile prvo mesto za Naj kopališče 2022 v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč

Prva tri leta sodelovanja so zasedli 1. mesto, zatem štiri leta 2. mesto in sedaj ponovno dve leti zapored 1. mesto v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč.

Prlekija-on.net, četrtek, 6. oktober 2022 ob 15:02
Bioterme Mala Nedelja

Bioterme Mala Nedelja

V Maistrovi kleti na Zavrhu je v sredo bila 32. slavnostna podelitev priznanj za Naj kopališče 2022. Tekmovanje poletnih kopališč v različnih kategorijah organizira Radio Si. Tekmovanje poteka tako, da ekipa radijske oddaje 'Naj kopališče' vsako leto v času izbiranja naj kopališča obišče sodelujoča slovenska kopališča in preverja kako je poskrbljeno za dobro počutje in zabavo kopalcev. Oddaja o obisku kopališč se predvaja na več slovenskih radijskih postajah.

V času poteka tekmovanja poziva kopalce h glasovanju na spletni strani www.najkopalisce.si, kjer sodelujoče tudi bogato nagrajujejo. Vsak teden izmed prispelih glasov izžrebajo posameznike, ki prejmejo praktične nagrade pokroviteljev posamezne akcije. Poleg oddanih glasov so vedno dobrodošli tudi komentarji, ki ponudnikom storitev pomagajo še izboljšati že obstoječo turistično ponudbo.

Kopališča sama prejmejo tudi fizične glasovnice, ki jih morajo pravilno izpolnjene s strani gostov, ki so voljni oddati svoj glas, vrniti na naslov Radia Si. Število fizično izpolnjenih odposlanih glasovnic iz kopališč ter število glasovnic oddanih preko spleta določi zmagovalca, oz. najboljše tri v posamezni kategoriji kopališča.

Bioterme Mala Nedelja sodelujejo v akciji za izbor naj kopališča že dolga leta, vsako leto zapored pa od leta 2015. Prva tri leta sodelovanja so zasedli 1. mesto, zatem štiri leta 2. mesto in sedaj ponovno dve leti zapored 1. mesto v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč.

"Prejeto priznanje za 1. mesto drugo leto zapored nam veliko pomeni in daje dodatni zagon, da se za svoje goste v bodoče potrudimo še bolj. Zavedamo se, da je počutje naših kopalcev in namestitvenih gostov na 1. mestu, zato se jim vedno znova trudimo nuditi čim boljše storitve za lažje premagovanje vsakdanjika ter izven sezone akcijske ponudbe, ki kopališče približajo prav vsem, ki so željni kopanja in dodatnega sproščanja ob kopanju," so ob tem povedali v Biotermah Mala Nedelja.



Več v Gospodarstvo