V Globoki ustavili voznika, ki je v osebnem avtomobilu prevažal sedem tujcev

Tujcem je pomagal pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

Prlekija-on.net, sreda, 30. november 2022 ob 07:22
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru, sedem primerov povoženja divjadi, šest kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan poskus vloma v stanovanje. V trgovini v Boračevi je neznanec izvršil tatvino prenosnega zvočnika. Radgonski policisti so obravnavali goljufijo, lendavski pa dve tatvini goriva na bencinskem servisu in namerno poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V naselju Globoka je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da je v vozilu prevažal 7 tujcev, ki jim je v našo državo pomagal pri nedovoljenem vstopu.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so petrovski policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornji Petrovci.



Več v Črna kronika