Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan obiskal Splošno bolnišnico Murska Sobota

Vodstvo bolnišnice je ministra in njegove sodelavce seznanilo z aktualno problematiko v bolnišnici in regiji nasploh, prav tako so predstavili načrtovane investicije v letošnjem letu, spregovorili o čakalnih dobah in o sodelovanju s primarno ravnjo.

Prlekija-on.net, torek, 3. januar 2023 ob 17:52
Minister za zdravje v SBMS

Minister za zdravje v SBMS

Minister za zdravje, Danijel Bešič Loredan, je na prvi delovni dan letošnjega leta obiskal Splošno bolnišnico Murska Sobota. Na delovnem sestanku, ki ga je vodil sam minister za zdravje, so bili prisotni še državni sekretar mag. Tadej Ostrc, državna sekretarka Azra Herceg, dr. Alenka Kolar, vršilka dolžnosti generalnega direktorja direktorata za digitalizacijo v zdravstvu, Aleš Šabeder, vršilec dolžnosti direktorata Urada za nadzor, kakovost in investicije v zdravstvu, mag. Vlasta Mežek, generalna direktorica Sektorja za zdravstveno ekonomiko, Nataša Vidmar, vršilka dolžnosti generalnega direktorja Direktorata za zdravstveno nego, Tina Jamšek, vodja kabineta ter mag. Andreja Čmaj Fakin, Služba za odnose z javnostmi.

Minister je naslovil osrednje teme pogovora in sicer sodelovanje z osnovnim zdravstvom v Urgentnem centru, načrtovanje izvajanja programa v letu, ki je pred nami in razvojni načrti bolnišnice do leta 2030.

Vodstvo bolnišnice je ministra in njegove sodelavce seznanilo z aktualno problematiko v bolnišnici in pomurski regiji nasploh, prav tako so predstavili načrtovane investicije v letošnjem letu, spregovorili o čakalnih dobah in o sodelovanju s primarno ravnjo.

Po enournem pogovoru si prisotni želijo predvsem dobrega in uspešnega sodelovanja.



Več v Gospodarstvo