Wienerberger je svoje zaposlene nagradil s po 1000 evri neto in delnicami podjetja

Na ta način želijo potrditi pomen individualne zavzetosti, poslovne ali zasebne narave vsakega posameznika ter nagraditi skupne uspehe v letu 2022.

Prlekija-on.net, četrtek, 5. januar 2023 ob 10:16
Wienerberger je poslovno leto 2022 zaključil zelo uspešno

Wienerberger je poslovno leto 2022 zaključil zelo uspešno

Zahvaljujoč zelo uspešnemu zaključku poslovnega leta 2022, se je Wienerberger odločil nagraditi svoje zaposlene. Skupina Wienerberger je poleg božičnice vse zaposlene nagradila s 1000 evri neto nagrade in delnicami podjetja. Na ta način želijo potrditi pomen individualne zavzetosti, poslovne ali zasebne narave vsakega posameznika ter nagraditi skupne uspehe v letu 2022. Zavzetost, strokovnost in motiviranost zaposlenih so osnova za trajnost in konkurenčnost Wienerbergerja in kot taki zagotavljajo najboljšo možno simbiozo med varnimi, sodobnimi in produktivnimi delovnimi pogoji.

"V Wienerbergerju verjamemo, da je skrb za zaposlene ključnega pomena, zato smo se odločili, da v teh prazničnih dneh poleg božičnice vse zaposlene nagradimo z lepo vsoto. Brez naših zaposlenih, ki so najbolj zaslužni za rast in razvoj skupine Wienerberger, njihovega truda in zvestobe ne bi bilo uspešnega poslovanja in stabilne rasti podjetja. S to nagrado se jim želimo zahvaliti, da so del ekipe Wienerberger, za njihov letošnji uspeh ter jih motivirati za prihajajoče leto 2023. Ravno zaradi moči ekipe je Wienerberger danes stabilen in trajnosten sistem, od katerega se velja učiti, partner, ki mu zaupajo, in opora, na katero se računa," je izjavil Tin Ban, predsednik uprave Wienerberger.

Wienerberger je vodilni svetovni dobavitelj gradbenih materialov in infrastrukturnih rešitev ter sodeluje pri ustvarjanju in oblikovanju prihodnosti gradbeništva. Aktivno prispeva k boljši kakovosti življenja in poslovanja na trajnosten način - z ekološkega, socialnega in ekonomskega vidika. Wienerberger nenehno izboljšuje ponudbo, da bo estetsko privlačna, funkcionalna, racionalna pri porabi energije, usmerjena k varovanju okolja ter zagotavljanju zdravja in varnosti vseh članov gospodinjstva.

Wienerberger



Več v Gospodarstvo