Spoznajte Prlekijo, njeno vino, kulinariko in naravne lepote - bliža se dogodek Vinobus

Poskusite vina tam, kjer so doma! Prireditev je bila v zadnjih letih zelo dobro sprejeta med lokalnimi ljudmi in tudi turisti. Letos se bo prireditev odvijala v soboto, 3. junija od 12. do 20. ure.

Prlekija-on.net, nedelja, 7. maj 2023 ob 11:05
Vinobus

Vinobus

Društvo vinogradnikov in prijateljev vina tudi letos prireja Vinobus, prireditev, ki je bila v zadnjih letih zelo dobro sprejeta med lokalnimi ljudmi in tudi turisti. Letos se bo prireditev odvijala v soboto, 3. junija od 12. do 20. ure.

Letos sodelujejo vinarji Družinska vinarija Altum-Globoka Vina Smolkovič, Vina Kovačič, Klet Ozmec Ilovci, Kmečki turizem Frank Ozmec, vina PRLEKUS in Vinogradništvo družina KOS.

Cena znaša 40 eur, v kar je vključen obisk in degustacija vin pri sodelujočih vinarjih ter topli obrok + prevoz z avtobusom in turistično vodenje.

Zaradi lažje organizacije, sprejemajo rezervacije na spodnje kontaktne številke oz. elektronske naslove. Prijavite se čim prej, saj je število omejeno. Ko se boste prijavili, vam bodo poslali predračun za plačilo. Vstopnico in račun boste dobili na dan dogodka pred vstopom v bus. Zbiranje je ob 12. uri na avtobusni postaji Ljutomer, kjer vas bodo pobrali avtobusi.

Ponuja se vam krasna priložnost, da spoznate Prlekijo, njeno vino, kulinariko in naravne lepote. Prisrčno vabljeni!

Za rezervacijo in več informacij lahko pokličete kontaktne številke:

Tjaša; 051 241 387
Mišo; 041 587 960
vino.ljutomer@gmail.com



Več v Družabno