Novo v Ljutomeru - Dar narave in Planet zdravja

Poslanstvo podjetja je izboljšati zdravje in kvaliteto življenja ljudi, ki imajo težave ali pa se jim želijo izogniti ter tistim, ki želijo izboljšati svoje telesno stanje.

Oglasno sporočilo, nedelja, 21. maj 2023 ob 07:30
Dar narave in Planet zdravja

Dar narave in Planet zdravja

Na Ormoški cesti 3 (zraven hotela v Ljutomeru) se je odprla poslovalnica podjetja Dar narave, kjer v sodelovanju s Planet zdravja izvajajo preglede celotnega telesa.

Poslanstvo podjetja je izboljšati zdravje in kvaliteto življenja ljudi, ki imajo težave ali pa se jim želijo izogniti ter tistim, ki želijo izboljšati svoje telesno stanje. Z analizo delovanja vseh notranjih organov in žlez, odkrivajo vzroke težav in jih z individualno prilagojenimi terapijami odpravljajo na stoodstotno naraven način.

V okviru svojih storitev tako nudijo:

  • Preglede, analize in terapije PLANET ZDRAVJA
  • Prodajo izdelkov PLANET ZDRAVJA
  • Merjenje vitaminov, mineralov in težkih kovin
  • ACCESS BARS terapije

Najdete jih v središču mesta Ljutomer, na Ormoški cesti 3, zraven hotela.

Za preglede, meritve in terapije je potrebno predhodno naročilo na 031 869 857 ali na mail dar.narave.ljutomer@gmail.com
Za nakup izdelkov je TRGOVINA odprta vsak ponedeljek med 8. in 14. uro.

Spremljajte jih tudi na njihovi FB strani, kjer zraven vseh osnovnih informacij o njihovih storitvah, z vami delijo tudi zdrave recepte ter vsa ostala priporočila za čim bolj zdravo in kvalitetno življenje.Več v Gospodarstvo