Carthago v obratu v Odrancih izdelal 40.000 vozilo

Izjemen ekipni dosežek v podjetju Carthago: montažni trak zapustilo 40.000 vozilo.

Prlekija-on.net, sreda, 7. junij 2023 ob 15:58
Montažni trak je zapustilo 40.000 vozilo

Montažni trak je zapustilo 40.000 vozilo

Prelomnica za Carthago v Odrancih: z manjšim slavjem so zaposleni podjetja danes na pot k novemu lastniku pospremili 40.000 izdelano vozilo. Z impresivno številko bo zapisan prestižni Chic C-Line na podvozju Mercedes-Benz Sprinterja.

Uspešne zgodbe podjetje Carthago v Sloveniji niza že od same ustanovitve naprej, od avgusta 2008, ko je novo zgrajen obrat zapustil prvi avtodom. V letu 2011 so presegli mejnik 1.000 avtodomov in nato deset let po odprtju tovarne na pot pospremili že 20.000 vozilo. Ob letošnji petnajstletnici podjetja so Carthagovci ponosno presegli mejnik 40.000 izdelanega vozila. Izjemen ekipni dosežek vseh zaposlenih.

Jubilejni model, 40.000 vozilo, je Chic C-Line Mercedes-Benz Sprinter I 4.9 LE L, prestižni avtodom nove generacije vozil znamke Carthago. S svojo prostornostjo, dizajnersko notranjostjo ter ekskluzivnim konceptom osvetlitve v LED tehnologiji je sinonim za vrhunskost Carthagovih vozil. Z udobno kopalnico z ločeno prho in velikima posteljama z izvlečnimi stopnicami nudi bodočem lastniku pravo udobje doma. Jubilejni model Chic C-Line na Mercedes-Benz Sprinter podvozju postavlja nove smernice v panogi.

Pričetek proizvodnje v Carthago tovarni v Ormožu

Carthago zagnal proizvodnjo v novi tehnološko dovršeni tovarni v Ormožu


Leto 2023 prelomno leto za skupino Carthago

V letošnjem letu Carthago v Sloveniji obeležuje mnogokatero pomembno prelomnico, deseto obletnico pa je obeležil tudi Carthago City, moderna uprava skupine Carthago v nemškem Aulendorfu.

Z otvoritvijo drugega obrata v Ormožu je Carthago v Sloveniji postavil pomemben mejnik in v manj kot v letu dni zgrajen obrat je sredi meseca maja že zapustil prvi tam izdelani Malibu Van. V Odrancih s 40.000 jubilejnim vozilom in s petnajsto obletnico podjetja v mesecu oktobru nadaljujejo uspešno pot. Atraktivna vozila, konstantni razvoj in nadaljnja modernizacija obrata bodo ključni na obeh lokacijah.

Moderna delovna mesta in ugodnosti za zaposlene

Motivirana ekipa Carthagovcev - skoraj 850 zaposlenih na obeh lokacijah - s svojim angažmajem in strokovnostjo postavlja standarde uspeha za naprej. Z modernimi delovnimi mesti, vedno novimi ugodnostmi za zaposlene ter z ekipnim duhom vabijo medse nove sodelavce vseh profilov. V petek, 09.06.2023, bodo zaposleni prejeli regres za letni dopust, ki bo izplačan v višini 2.000 evrov.

S sodelovanjem na lokalni ravni in s svojimi dobrodelnimi akcijami pa podjetje in njegova ekipa pišeta izjemne zgodbe tudi na tem področju.
Carthagovci vabijo medse vse tiste, ki jih področje karavaninga zanima in ki imajo karierne ambicije za delo v moderni, tehnološko dovršeni tovarni. Bodite del ekipe ob njihovi naslednji uspešni zgodbi.
Več v Gospodarstvo

Odpoklicali so živilo (simbolična fotografija)

Odpoklicali živilo zaradi prisotnosti kovinskih delcev

ponedeljek, 17. junij 2024 ob 12:02
Predsednik Državnega sveta bo med drugim obiskal Občino Križevci

Predsednik Državnega sveta bo obiskal Prlekijo

sobota, 15. junij 2024 ob 09:56
Umikajo sadje (simbolična fotografija)

Iz prometa umikajo sadje

četrtek, 13. junij 2024 ob 21:17