Primož Roglič na Jeruzalemu

Slovenska turistična organizacija sodeluje s kolesarskim zvezdnikom Primožem Rogličem, ambasadorjem slovenskega turizma, in njegovo družino, da bi predstavila nepozabna družinska doživetja v Sloveniji.

Prlekija-on.net, petek, 23. junij 2023 ob 15:25
Primož Roglič s sinom na Jeruzalemu, foto: STO

Primož Roglič s sinom na Jeruzalemu, foto: STO

Slovenska turistična organizacija je na svoji Facebook strani objavila razburljivo obvestilo. "Z veseljem sporočamo, da Slovenska turistična organizacija sodeluje s kolesarskim zvezdnikom Primožem Rogličem, ambasadorjem slovenskega turizma, in njegovo družino, da bi predstavila nepozabna družinska doživetja v Sloveniji," so zapisali.

Sledilce so pozvali, da se jim pridružijo na neverjetnem potovanju, "ko raziskujemo skrite bisere, slikovite pokrajine in vznemirljive kolesarske poti v vzhodni Sloveniji, zaradi katerih je Slovenija pravi raj za avanture željne družine."

"Pripravite se na navdih in načrtujte svoj naslednji nepozaben družinski oddih! Spremljajte nas za več novosti in ekskluzivne trenutke iz zakulisja s Primožem Rogličem in njegovo družino," so že zapisali.

Ob tem so dodali fotografije Primoža z družino, med drugim iz Jeruzalema ter Ptuja in okolice, v objavi pa so označili destinacijo Visit Ptuj, destinacijo Jeruzalem Slovenija, Domačijo Firbas in Sibon, vinski in spa resort na Jeruzalemu.

So pa pred enim tednom tudi številni svetovno znani kolesarji kolesarili skozi Jeruzalem v 2. etapi 29. dirke Po Sloveniji.

Dirka Po Sloveniji - Jeruzalem

Tako so se kolesarji povzpeli na Jeruzalem, kjer je vladalo enkratno vzdušje


Thrilling News Alert! We're excited to announce that the Slovenian Tourist Board is teaming up with cycling...

Objavil/a Feel Slovenia dne Petek, 23. junij 2023



Več v Zanimivosti