Delavec pri sanaciji padel s strehe in se pri tem hudo telesno poškodoval

Preko dneva je bilo na številko 113 sprejetih več klicev o odkritih strehah in padlih drevesih.

Prlekija-on.net, petek, 14. julij 2023 ob 08:16
Delavec se je huje poškodoval

Delavec se je huje poškodoval

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, eno kaznivo dejanje, štiri kršitve javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirišču ter tri povoženja divjadi.

V štirih prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v dveh nesrečah pa sta se udeleženca lahko telesno poškodovala. V Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila trčil v peško, ki je nepravilno prečkala vozišče. Na avtocesti med Mursko Soboto in Grabonošem pa je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v avtobus.

Tudi obravnavano kaznivo dejanje Nevarne vožnje je povezano s prometom, saj je voznica osebnega avtomobila v Murski Soboti zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčila v osebni avtomobil, s katerim je voznik stal pred semaforjem.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Preko dneva je bilo na številko 113 sprejetih več klicev o odkritih strehah in padlih drevesih. Nastalo je kar nekaj materialne škode, k sreči pa so obravnavali le en primer, v katerem se je poškodoval človek, in sicer je delavec v Apačah pri sanaciji padel s strehe in se pri tem hudo telesno poškodoval.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Gornja Radgona.




Več v Črna kronika