Soboto na 60. Prazniku žetve zaključili z ansamblom Banovšek in Lidijo Bačić

Po vseh aktivnostih, ki so se dogajale čez dan na Prazniku žetve na Polenšaku so obiskovalci komaj čakali, da se prične veselica, da se lahko pozabavajo in zaplešejo.

Ivan Trunk, torek, 25. julij 2023 ob 08:16
Veselica na Polenšaku

Veselica na Polenšaku

60. Praznik žetve se je v soboto, 15. julija na Polenšaku končal z veliko veselico na kateri sta goste zabavali priznani narodnozabavni ansambel Banovšek in hrvaška pop zvezdnica Lidija Bačić. Po vseh aktivnostih, ki so se dogajale čez dan na Prazniku žetve na Polenšaku so obiskovalci komaj čakali, da se prične veselica, da se lahko pozabavajo in zaplešejo.

Čez dan je goste zabaval ansambel Natura na večerni veselici je nastopil dober ansambel Banovšek, bolj ko se je ura bližala polnoči pa so nekateri težko pričakovali hrvaško pop zvezdnico Lidijo Bačić z njenim spremljevalnim bendom, tako da je bilo za vsakega nekaj.

Za hladno pijačo in polensko gibanico so poskrbeli člani in članice TD Polenšak, za mesne jedi z žara pa je poskrbela mesarija Valenko iz Dornave. Pečenega vola, ki je bila letos specialiteta na Prazniku žetve pa ga je pripravila restavracija Gastro iz Ptuja.

Vožnja starodobnih vozil čez Polenšak

Po Polenšaku so se zapeljala starodobna vozila





Več v Družabno