Zaključila se je Liga malega nogometa ŠD Juršinci

Sodelovalo je 10 ekip iz domačih ter okoliških krajev, ki so se pomerile vsaka z vsako v enokrožnem sistemu.

Prlekija-on.net, nedelja, 30. julij 2023 ob 10:10
Liga malega nogometa ŠD Juršinci

Liga malega nogometa ŠD Juršinci

Športno društvo Juršinci je tudi to leto organiziralo tradicionalno Ligo malega nogometa. Liga se je začela 5. maja in končala 7. julija. Sodelovalo je 10 ekip iz domačih ter okoliških krajev, ki so se pomerile vsaka z vsako v enokrožnem sistemu.

Sodelujoče ekipe so bile: Jere team - Albin Žmauc s.p., Kmetija Hrga, Kmetija Kokol, KMN Vitomarci, Montevideo Forme, Naitors Gorišnica, ŠD Bodkovci, ŠD Polenšak, VD Mont & Metal Projekt in Zvone team - Športni park Gabrnik.

Naslov prvaka je osvojila ekipa VD Mont & Metal projekt iz Ptuja, druga je bila ekipa KMN Vitomarci, tretje mesto pa je osvojila ekipa Naitors iz Gorišnice.

Najboljši strelec lige je s 13 zadetki postal Stefan Zazić iz ekipe Naitors Gorišnica, naziv najboljšega vratarja je prejel Tomaž Brumen, prav tako iz ekipe Naitors Gorišnica, najboljši igralec letošnje lige t.i. MVP pa je postal Urban Senekovič iz ekipe VD Mont & Metal projekt. Letos je bila premierno podeljena tudi nagrada za najboljšega mladega igralca lige. To je postal Luka Brumen iz ekipe Kmetija Kokol. Podeljen pa je bil tudi prav poseben pokal za najboljšo šank ekipo LMN 2023, katerega je osvojila ekipa Jere team - Albin Žmauc s.p.

Na koncu je bila razglašena tudi najboljša peterka letošnje lige po izboru vodstva lige, sestavljena iz najboljših igralcev najboljših ekip. V najboljšo peterko lige so bili uvrščeni: Tomaž Brumen, vratar (Naitors Gorišnica), Darjan Čeh (Zvone team), Dominik Čeh (KMN Vitomarci), Urban Senekovič (VD Mont & Metal projekt) in Stefan Zazić (Naitors Gorišnica).




Več v Šport