Letos nas na Prleškem sejmu ne bo, nekaj zadnjih majic je vseeno na voljo

Lani se je prodaja majic končala, a nekaj majic je ostalo na zalogi (predvsem majice, ki ob naročilu niso bile prevzete), tako da še resnično zadnje prleške majice trenutno lahko dobite.

Prlekija-on.net, torek, 1. avgust 2023 ob 17:07
Prleške majice

Prleške majice

Zadnja leta sta naš portal Prlekija-on.net in spletna trgovina Prlekija.shop bila prisotna na Prleškem sejmu, letos nas tam ne bo. Lani se je prodaja majic končala, a nekaj majic je ostalo na zalogi (predvsem majice, ki ob naročilu niso bile prevzete), tako da še resnično zadnje prleške majice trenutno lahko dobite, saj se nove ne tiskajo več.

Spodaj objavljamo razpredelnico majic (moških, ženskih in otroških), ki so ostale na zalogi in ki jih je še možno kupiti. V razpredelnici lahko vidite tip, barvo in velikost majice. Če želite katero od teh majic, nas kontaktirajte na mail preko kontakta ali preko Facebook sporočila. Razpredelnice bomo skušali sproti posodabljati, da bo razvidno, kaj je še ostalo na zalogi. Na zalogi še je tudi nekaj šalov in skodelic.

Majica bo potem rezervirana za vas in jo boste lahko naročili v spletni trgovini Prlekija.shop ali kar po telefonu, kjer boste lahko uveljavili tudi 20-odstotni popust, s kodo POPUST20.

Moške majiceŽenske majiceOtroške majice



Več v Portal

Portal Prlekija-on.net je star 18 let

Spletni portal Prlekija-on.net je star 18 let

ponedeljek, 1. januar 2024 ob 11:05
Najbolj brane objave v letu 2023

To so najbolj brane objave na Prlekija-on.net v letu 2023

nedelja, 31. december 2023 ob 12:42
Vesele praznike in srečno 2024

Vesele praznike in srečno 2024

nedelja, 24. december 2023 ob 09:49