Voznik začetnik, državljan Nemčije, skozi naselje vozil 89 km/h

Voznik je bil pridržan in priveden v nadaljnji postopek na Okrajno sodišče Ljutomer.

Prlekija-on.net, petek, 11. avgust 2023 ob 07:45
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, štiri povoženja divjadi, eno kršitev javnega reda in miru, ugriz psa ter poškodbo vozila na parkirišču.

Posledica dveh prometnih nesreč je bila zgolj materialna škoda, v preostalih dveh nesrečah pa sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Prva nesreča se je zgodila v Žepovcih, kjer je voznica električnega kolesa padla po vozišču, druga pa v Ljutomeru zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega avtomobila.

Prometna nesreča v Ljutomeru

Na Razlagovi ulici v Ljutomeru trčili vozili, cesta je zaprta


Na področju kriminalitete so obravnavali spletno goljufijo, poslovno goljufijo in goljufijo pri točenju goriva.

Javni red in in mir je bil kršen v zasebnem prostoru. Kršitelj je še pred prihodom policistov s kršitvijo prenehal.

Policisti so v zadnjem mesecu prejeli že deseto prijavo ugriza psa. Tokrat je v Bunčanih pes ugriznil mimo vozečega kolesarja. Lastnike psov zato pozivajo, da poskrbijo za svoje pse tako, da ne ogrožajo drugih ljudi.

V Dolgi vasi so imeli policisti v postopku voznika začetnika, državljana Nemčije, ki je skozi naselje vozil kar 89 km/h. Voznik je bil pridržan in priveden v nadaljnji postopek na Okrajno sodišče Ljutomer.

Še vedno je na mestu opozorilo, da ste občani pozorni na sumljive osebe, ki bi se lahko gibale na območju, kjer potekata čiščenje in obnova stanovanjskih objektov. Policisti pa bodo še naprej skrbno varovali tako ljudi, prizadete v poplavah, kakor tudi njihovo premoženje.




Več v Črna kronika

Policija

V streljanju ena oseba umrla

nedelja, 28. april 2024 ob 22:32
Slovo od Tiveka

Številni se poslavljajo od priljubljenega Tiveka

nedelja, 28. april 2024 ob 15:00