Policisti zasegli kmetijski traktor in skuter

Policisti so obravnavali tudi pet prometnih nesreč, ena se je žal končala s smrtnim izidom.

Prlekija-on.net, petek, 25. avgust 2023 ob 08:51
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi. V cestnem prometu sta bila zasežena kmetijski traktor in skuter, saj voznika nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

Včeraj ob 21.51 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Martjanci. Voznica osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča ter trčila v nasip obcestnega jarka in drevo. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrla. V dveh prometnih nesrečah sta se lažje poškodovali še dve osebi in sicer kolesar ter voznik osebnega avtomobila.

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, vlom v lovski dom, poškodovanje vozila, nasilje v družini, kršitev temeljnih pravic delavcev, ponarejanje listin in spletna goljufija.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat ja navnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Prometna nesreča

Voznica trčila v nasip obcestnega jarka in drevo ter na kraju umrla





Več v Črna kronika