Nekaj zadnjih prleških majic je še na voljo

Lani se je prodaja majic končala, a nekaj majic je ostalo na zalogi (predvsem majice, ki ob naročilu niso bile prevzete), tako da še resnično zadnje prleške majice trenutno lahko dobite.

Prlekija-on.net, nedelja, 27. avgust 2023 ob 08:50
Prleške majice

Prleške majice

Zadnja leta sta naš portal Prlekija-on.net in spletna trgovina Prlekija.shop bila prisotna na Prleškem sejmu. Lani se je prodaja majic končala, a nekaj majic je ostalo na zalogi (predvsem majice, ki ob naročilu niso bile prevzete), tako da še resnično zadnje prleške majice trenutno lahko dobite, saj se nove ne tiskajo več.

Spodaj objavljamo razpredelnico majic (moških, ženskih in otroških), ki so ostale na zalogi in ki jih je še možno kupiti. V razpredelnici lahko vidite tip, barvo in velikost majice. Če želite katero od teh majic, nas kontaktirajte na mail preko kontakta ali preko Facebook sporočila. Razpredelnice bomo skušali sproti posodabljati, da bo razvidno, kaj je še ostalo na zalogi. Na zalogi še je tudi nekaj šalov in skodelic.

Majica bo potem rezervirana za vas in jo boste lahko naročili v spletni trgovini Prlekija.shop ali kar po telefonu, kjer boste lahko uveljavili tudi 20-odstotni popust, s kodo POPUST20.

Moške majiceŽenske majiceOtroške majice


Več v Portal

Nekaj izdelkov, ki jih najdete v spletni trgovini

30% popust na vse izdelke v spletni trgovini

sobota, 30. september 2023 ob 19:32
Prleške majice

Na voljo še zadnjih 35 prleških majic

ponedeljek, 4. september 2023 ob 14:39