Tretji dan relija morajo fotografirati vozila znamk ali modelov po abecednem redu

Če se zataknejo pri določeni črki abecede, se lahko pomaknejo na naslednjo črko, a se potem ne morejo več vrniti nazaj, kar pomeni, da te točke izgubijo.

Prlekija-on.net, sobota, 2. september 2023 ob 13:01
Wine angels tretji dan relija

Wine angels tretji dan relija

Wine angels so v soboto zapeljali v tretji dan relija Romanian Route Rally, ki jih bo vodil od Salzburga v Avstriji do Budimpešte na Madžarskem. Današnja naloga je fotografirati znamke ali modele vozil po abecednem vrstnem redu.

Na poti iz Salzburga do Budimpešte bodo tako morali sodelovati v igri 'Car Alphabet', da pridobijo svoje dnevne točke. Pravila so preprosta, znamke ali modele vozil morajo fotografirati po abecednem vrstnem redu. Na primer Vauxhall ali Vectra, Ford ali Focus, lahko izberejo znamke vozil, modele ali kombinacijo obojega. Ko bodo ocenjevali njihov izziv, morajo videti fotografije po abecednem vrstnem redu (A, B, C). Nekatere črke/vozila abecede so težje, zato so tudi različno točkovane. Če se zataknejo pri določeni črki abecede, se lahko pomaknejo na naslednjo črko, a se potem ne morejo več vrniti nazaj, kar pomeni, da te točke izgubijo.

Na večerno prizorišče morajo prinesti list s seznamom vozil in fotografije, ki morajo biti na eni napravi po vrstnem redu. Danes je možno zbrati 300 točk.

Sporočili so nam tudi, da sta včeraj odstopili dve ekipi zaradi okvare.

Wine angels drugi dan relija

Tudi drugi dan relija opravili vse izzive, trenutno zasedajo 5. mesto





Več v Družabno