Voznik v Ljutomeru trčil v dva otroka in s kraja odpeljal

Okrog 15.40 ure je v Ljutomeru prišlo do prometne nesreče in sicer voznik osebnega avtomobila rdeče barve ni omogočil varnega prečkanja vozišča dvema pešcema - otrokoma ter trčil vanju.

Prlekija-on.net, sreda, 6. september 2023 ob 07:06
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, da primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirišču.

Tokrat so bile v prometnih nesrečah skupno poškodovane tri osebe - kolesar ter dva pešca. Okrog 15.40 ure je v Ljutomeru prišlo do prometne nesreče in sicer voznik osebnega avtomobila rdeče barve ni omogočil varnega prečkanja vozišča dvema pešcema - otrokoma ter trčil vanju. Oba pešca imata lažje poškodbe, voznik je s kraja odpeljal. Povzročitelja ali očividce dogodka naprošajo, da zaradi razjasnitve okoliščin nesreče pokličejo na 113.

S področja kriminalitete je bila obravnavana grožnja, goljufija, poškodovanje tuje stvari, zalezovanje, zatajitev in povzročitev lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Gornja Radgona.Več v Črna kronika