Moški se je pri delu z motorno žago porezal po nogi

V Boračevi je prišlo do nesreče pri delu. Moški se je pri delu z motorno žago porezal po levi nogi. Bil je odpeljan v soboško bolnišnico.

Prlekija-on.net, torek, 31. oktober 2023 ob 07:54
Moški se je poškodoval

Moški se je poškodoval

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih, ter tri primere povoženja divjadi.

Ob 15.15 je v Murski Soboti prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Vzrok za trčenje je bila prekratka varnostna razdalja. V vozilu udeleženca so bile tri osebe lažje telesno poškodovale, in so same iskale zdravniško pomoč. Prav tako so bili obveščeni, da je v večernih urah na Lendavski cesti v Rakičanu osebni avtomobil trčil v peško, ki se je pri tem lažje telesno poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da peška vozišča ni prečkala varno.

Na področju kriminalitete so obravnavali zatajitev denarja na bankomatu, in zasegli dva bankovca za 50 EVR za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Okoli 14.30 je prišlo v Boračevi do nesreče pri delu. Moški se je pri delu z motorno žago porezal po levi nogi. Bil je odpeljan v soboško bolnišnico.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika