Prlečka osvaja tudi Azijo

DJ XENIA oz. Ksenija Filipič je pred kratkim prvič nastopila tudi v Aziji, v Bangkoku, glavnem in največjem mestu Tajske. Prav tako je te dni izdala svoj prvi avtorski komad, z naslovom I LIKE IT.

Prlekija-on.net, nedelja, 12. november 2023 ob 09:14
DJ XENIA, foto: Spaceplus

DJ XENIA, foto: Spaceplus

DJ XENIA oz. Ksenija Filipič, ki prihaja iz Logarovcev v Prlekiji, je vedno bolj prepoznavna tudi širom sveta. Njena glasbena pot se je začela strmo vzpenjati lani poleti, ko je postala najbolj angažirana DJ-ka v Sloveniji, medijsko prepoznavna pa je tudi v tujini, odkar je bila povabljena na znane glasbene festivale ter klube, kjer je imela čast sodelovati s svetovno priznanimi DJ-ji, kot so Bob Sinclair, David Peen, The Cube Guys in Fedde La Grand. Pred kratkim je prvič nastopila tudi v Aziji, v Bangkoku, glavnem in največjem mestu Tajske.

"Že kot majhno dekle iz majhne prleške vasi, sem imela vedno nenavadne ambicije in se preizkušala na različnih področjih. Čutila sem, da bom enkrat stala na velikih odrih, čeprav si niti v sanjah nisem predstavljala, da bom nastopila na tako velikem odru, kot je bil pred dnevi v Bangkoku, v klubu Spaceplus, ki sprejme več tisoč ljudi in je vodilni na Tajskem in kjer sem imela priložnost nastopiti v sklopu LUNA FESTIVALA, katerega predstavniki so me opazili letošnje poletje med mojim nastopom v famoznih Zrčah ter me takoj povabili k sodelovanju. Po več mesečnih pripravah, sem se podala na svoj največji nastop do sedaj, ki mi bo za vedno ostal v spominu, saj sem prvič obiskala Azijo, prvič sem se tudi preizkusila v vrtenju techna in se znašla v popolnoma novi vlogi, kjer so kulturne razlike na vrhuncu, a kar je najpomembnejše, sem Slovenijo in sebe predstavila v najboljši možni luči, dobila kup pohval in nove ponudbe za nastope na odmevnih festivalih, kar je želja vsakega DJ-a," nam je ob tem povedala Ksenija.

DJ XENIA

DJ XENIA: Moja kariera se je pričela zelo eksplozivno, predvsem zaradi profesionalnega pristopa, talenta in veliko dela ter truda.


Že kmalu pa nam bo izdala več informacij, zaenkrat pa se vsem svojim zvestim oboževalcem zahvaljuje za čestitke in podporo, njen nastop v Bangkoku pa si lahko ogledate v spodnjem videu.

V zimskih mesecih se bomo s Ksenijo lahko družili na smučiščih, kjer je večkratna gostja "Ski openingov", na Kopah, v avstrijskem Matreiu in v italijanskih Dolomitih, na Kronplatzu.

Te dni izdala svoj prvi avtorski komad

Da pa se vmes spomnimo vseh lepih poletnih doživetij, pa je ravno te dni pri založbi Shiny Records izdala svoj prvi avtorski komad, z naslovom I LIKE IT, s katerim se je pridružila družini producentov, opisuje pa njeno življenjsko zgodbo, vse od njene želje postati DJ-ka pa do nastopa na velikem odru. "Sicer v zelo olepšani obliki, ker vsi vemo, da brez truda in odrekanja ni zgodbe o uspehu," ob tem pravi Ksenija. Nov komad je opremljen tudi z videospotom, ki si ga lahko ogledate v spodnjem videu.

Kot ljubiteljica hitrih avtomobilov je letos že drugič sodelovala na velikem Night Strike eventu v Racelandu, v Krškem, kjer je bila guest star DJ, uradni after video pa si lahko ogledate spodaj.

"Za zaključek naj povem, da se moje nadaljnje glasbeno udejstvovanje podaja na pot edm techna, ker je to trenutni trend v svetu in sta v nastajanju kar dva nova komada, prvi v sodelovanju z znanim slovenskim DJ-em AVADOXOM, drugi v moji produkciji in vam ju predstavim že kmalu," nam je še zaupala Ksenija.




Več v Družabno