V novi tovarni Carthaga v Ormožu montažni trak zapustilo 1.000 vozilo

V letos odprtem obratu podjetja Carthago v Ormožu so zaposleni podjetja danes proslavili prvi véliki mejnik obrata: na pot k novemu lastniku so pospremili že 1.000 izdelano vozilo v Ormožu.

Prlekija-on.net, četrtek, 7. december 2023 ob 14:07
Carthagov obrat v Ormožu

Carthagov obrat v Ormožu

Letošnje leto je bilo prelomno za Carthagovce: z aprilsko otvoritvijo obrata v Ormožu, ki je bil zgrajen v manj kot v letu dni, so v začetku maja na pot pospremili prvi tam izdelani Malibu Van. Ekipa v Odrancih je nato v mesecu juniju proslavila 40.000 vozilo, ki je zapustilo tamkajšnji montažni trak - izjemen ekipni dosežek ob boku letošnje oktobrske petnajstletnice podjetja.

Malibu Van GT 640 LE RB, 1.000 izdelani predelani kombi v ormoškem novem obratu podjetja s svojo atraktivnostjo in modernostjo postavlja standarde uspeha za naprej. Od začetka proizvodnje do današnjega dne je tako Carthago na obeh lokacijah do svojih naročnikov pospremil že več kot 12.000 Malibu Vanov.

Podjetje nadaljuje z razvojem in modernizacijo obeh obratov, pomemben poudarek pa v podjetju dajejo tudi atraktivnim delovnim mestom in ugodnostim za zaposlene.

Angažirana in motivirana ekipa Carthagovcev - čez 920 zaposlenih na obeh lokacijah podjetja - nadaljuje uspešno pot tudi v naslednje leto in se veseli nadaljnjih uspešnih mejnikov.

Pričetek proizvodnje v Carthago tovarni v Ormožu

Carthago zagnal proizvodnjo v novi tehnološko dovršeni tovarni v Ormožu


Montažni trak je zapustilo 40.000 vozilo

Carthago v obratu v Odrancih izdelal 40.000 vozilo





Več v Gospodarstvo