Pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola

Ker se s preizkusom ni strinjal, mu je bil odrejen strokovni pregled, ki pa ga je odklonil. Zaradi tega mu je bilo odrejeno pridržanje.

Prlekija-on.net, sreda, 3. januar 2024 ob 08:26
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru ter pridržali eno osebo.

Na področju kriminalitete so v Moravskih Toplicah obravnavali dve poškodovanji osebnih avtomobilov, v Lendavskih goricah pa povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Malo pred 15. uro popoldan, je bil izven naselja Bratonci, zaustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je vozil nezanesljivo. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Ker se s preizkusom ni strinjal, mu je bil odrejen strokovni pregled, ki pa ga je odklonil. Zaradi tega mu je bilo odrejeno pridržanje, ki se je izvedlo na PP Murska Sobota.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju policijske uprave.




Več v Črna kronika

Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26
Policija

V streljanju ena oseba umrla

nedelja, 28. april 2024 ob 22:32