Čajanka s strokovnim srečanjem tokrat v DSO Ljutomer

Srečanje so popestrili z nastopom domskega mešanega pevskega zbora zaposlenih

Članica IO Dragica Kosmajer, četrtek, 24. november 2011 ob 11:01
Srečanje DMSBZT Pomurja

Srečanje DMSBZT Pomurja

V četrtek, 17. novembra, smo imeli v Domu starejših občanov strokovno srečanje društva medicinskih sester, bolničarjev in zdravstvenih tehnikov Pomurja (DMSBZT Pomurja).

Predsednica društva Pomurske regije ga. Milka Kavaš, nas je toplo pozdravila, nam dodala pridih prijaznega, vljudnega in domačega občutka sprejetosti.

Med drugim je poudarila: "Skupaj se potrudimo, da bomo znali, želeli in uspeli peljati naprej našo pot, umetnost druženja in življenja, ki naj preko sodelovanja, povezovanja in sprejemanja sprememb vodi v strokovni razvoj in kvalitetno zdravstveno nego, namenjeno sočloveku."

G. Boris Sunko, direktor doma, je predstavil ljutomerski dom ter model vodenja kakovosti E-Qalin, ga. Danica Korošec VZN, je prikazala učinke dveh projektov izboljšav, ga. Mihaela Belšak, diplomirana medicinska sestra, je spregovorila o negi stanovalcev z demenco in ga. Marta Horvat, višja FTH, je predstavila sodelovanje fizioterapevta v zdravstvenem timu.  

Naše srečanje smo popestrili z nastopom domskega mešanega pevskega zbora zaposlenih »Mavrica« ter ob prijetnih vižah in zvokih pridane melodije, poskusili pričarati popestren popoldan našega druženja. Po končanem strokovnem delu smo imeli ogled zavoda in prijetno druženje s pogostitvijo.

Hvala vodstvu doma, vsem sodelavcem za izkazano pomoč in prijetno sodelovanje ob pripravah na skupno srečanje. Hvala predsednici za vso izkazano pozornost, vsem članom in članicam za njihovo prisotnost ter vsakemu posebej še enkrat iskrena hvala.


Več v Kultura in izobraževanje