V torek obravnavali osem kaznivih dejanj

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, tatvina goriva, poškodovanje tuje stvari, vlom ter odkrit ponarejen bankovec za 200 evrov.

Prlekija-on.net, sreda, 7. februar 2024 ob 07:34
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirišču ter tri primere povoženja divjadi. Obravnavan je bil še požar, prijeti štirje tujci, kateri ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Republiko Slovenijo, vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo pa je bil zasežen osebni avtomobil.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, tatvina goriva, poškodovanje tuje stvari, vlom ter odkrit ponarejen bankovec za 200 evrov. Obravnavano je bilo kaznivo dejanje nasilja v družini ter storilcu izrečen ukrep prepovedi približevanja. Policisti zbirajo obvestila o kaznivem dejanju s področja računalniške kriminalitete ter o prepiru, kjer je prišlo do ogrožanja z nevarnim orodjem.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika