Obožujete hitrost in zabavo? Potem bo to pravo adrenalinsko športno doživetje za vas.

Karting center Cibikart je tudi v letošnji sezoni vse adrenalinske navdušence presenetil z novo stezo, na kateri lahko svoj adrenalin sproščajo vsi od 3. leta naprej.

Prlekija-on.net, četrtek, 4. april 2024 ob 10:21
Europarkov karting

Europarkov karting

Obožujete hitrost in zabavo? Potem je karting pravo adrenalinsko športno doživetje za vas. Karting stezo najdete na vrhnjem parkirišču mariborskega Europarka, ki so jo za vse ljubitelje hitrosti postavili skupaj s karting centrom Cibikart. Vsak dan od torka do nedelje se lahko obiskovalci največje nakupovalne destinacije severovzhodne Slovenije preizkusite v karting vožnji in tako spoznate svet hitrosti in adrenalina ter se pri tem neizmerno zabavate.

Preizkusite se v spretnosti vožnji s kartom

Karting velja za enega izmed najbolj razburljivih športov. Med dirkalno vožnjo lahko izboljšate svoje sposobnosti za vožnjo, se na dirki spopadete s prijateljem ali preprosto uživate v zabavi z družino ali sodelavci. Karting center Cibikart je tudi v letošnji sezoni vse adrenalinske navdušence presenetil z novo stezo, na kateri lahko svoj adrenalin sproščajo vsi od 3. leta naprej. Ne le, da vas bo nova konfiguracija steze navdušila, na njej se boste spopadli tudi s številnimi novimi izzivi. Dirkališče na največji nakupovalni destinaciji severovzhodne Sloveniji lahko obiščete od torka do petka med 14. in 20. uro ter v soboto in nedeljo od 10. do 20. ure. Ob ponedeljkih in v primeru slabega vremena dirkalna steza ne obratuje. Več informacij o ponudbi in cenah najdete na Europarkovi spletni strani.
Več v Družabno