Kickboxing klub Pomurje MMA TEAM nastopil na Prevaljah, znan je tudi datum turnirja v Ljutomeru

Pod vodstvom trenerja Davida Žibrata, so se za klub borili Aleks Donoša, Blaž Emeršič in Narsej Lackovič, ki je prvič stopil v kletko.

Prlekija-on.net, sreda, 17. april 2024 ob 11:41
MMA turnir Vikings 5

MMA turnir Vikings 5

Kickboxing klub Pomurje MMA TEAM so se v soboto 13. aprila udeležili turnirja v mešanih borilnih veščinah (MMA) Valhalla Fight Night VFN Vikings 5, ki je potekal na Prevaljah.

Turnir je potekal čez dan od 15. ure naprej, kjer so se borci pomerili za vstopnico v finalu, ki je bil na glavnem delu prireditve zvečer, vključno s super borbami.

Pod vodstvom trenerja Davida Žibrata, so se za klub borili Aleks Donoša - Lightweight (70,3kg) in Blaž Emeršič - Welterweight (77,1kg), ki sta že tekmovala na prejšnjih turnirjih, prvič pa je v kletko stopil Narsej Lackovič - Light Heavyweight (93,0kg).

David je ob tem povedal: "Žal so vsi naši borci prve borbe izgubili in se niso uvrstili na glavni del dogodka. Pojavilo se je nekaj napak, ki so bile kaznovane ampak razočaranje ni bilo preveliko, ker smo v fazi nabiranja izkušenj in če kdaj, je bil sedaj pravi čas za 'šolo', saj še imamo čas za popravke saj je vsa pozornost že usmerjena na 16. november, ko turnir VFN Vikings 7 prihaja v Ljutomer."




Več v Šport