Razstava portretov članov Rolling Stones

K sodelovanju so povabili avtorico portretov Tamaro Vogrin - Taro iz Gornje Radgone

Prlekija-on.net, petek, 14. september 2012 ob 21:00
Slavko Franca, Erika Erikson in Tamaro Vogrin

Slavko Franca, Erika Erikson in Tamaro Vogrin

Razstava portretov, članov Rolling Stonesev, ki se je zgodila v četrtek, 13. septembra, v Pokrajinskem muzeju v Kopru, je bila dejansko obeležje njihovega 50. letnega delovanja.

Organizatorji prireditve Erika Erikson, pisateljica, Slavko Franca, Rolling Stones Musseum Portorož, Turistično društvo Žusterna, so povabili k sodelovanju avtorico portretov, te čudovite razstave Tamaro Vogrin - Taro iz Gornje Radgone.

Njen ustvarjalni opus obsega na stotine umetniških izdelkov, ki segajo od poslikave sten, keramike, tekstila, lesa, oljnih slik in akrilov na platnu, urejanja scen za prireditve... Tako se sedaj ponaša še s portreti članov legendarne skupine Rolling Stones.

Razstavo si je ogledalo okoli 300 obiskovalcev in obkrožalo jih je veliko novinarjev in fotografov iz znanih medijskih hiš. Predvsem pa je bilo med obiskovalci opaziti znane osebnosti. Po razstavi se je odvil še koncert mlajšega brata Micka Jaggerja, Chrisa Jaggerja Acoustic Roots Trio, z Elliet Mackrell (violina) in Davidom Hatfieldom (bas), ki je navdušil prav vse obiskovalce.


Več v Kultura in izobraževanje