Županja sprejela mlade čebelarje

Mladi čebelarji iz Osnovne šole Ivana Cankarja so uspešno nastopili na 35. državnem tekmovanju in srečanju mladih slovenskih čebelarjev v Laškem

Prlekija-on.net, sobota, 22. september 2012 ob 15:56
Sprejem mladih čebelarjev

Sprejem mladih čebelarjev

V torek, 18. septembra, je županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba v županatu Mestne hiše sprejela mlade čebelarje iz Osnovne šole Ivana Cankarja, ki so uspešno nastopili na 35. državnem tekmovanju in srečanju mladih slovenskih čebelarjev v Laškem.

Brina Stanjko in Žan Sever sta osvojila srebrno priznanje, Tina Ozmec in Ana Štampar pa zlato priznanje. Na sprejemu sta bili prisotni tudi mentorici, podžupan Janez Vencelj, ki je član Čebelarske zveze Slovenije in Branko Bratinščak, predsednik Čebelarskega društva Ljutomer.

Županja se je mladim čebelarjem zahvalila za aktivno delovanje na področju čebelarstva in jim povedala, da je ponosna na njihove uspehe. Podarila jim je simbolna darila Občine Ljutomer, nato pa so nadaljevali sproščen pogovor.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje

Ljutomerski oktet ob Niagarskih slapovih

Oktetovci zapeli ob Niagarskih slapovih

nedelja, 19. maj 2024 ob 20:10
Potopisno predavanje o Indiji

Prleka v Indiji

nedelja, 19. maj 2024 ob 08:54