Voznik podlegel poškodbam

Prometna nesreča se je zgodila na relaciji Cezanjevci - Ljutomer

Prlekija-on.net, nedelja, 4. november 2012 ob 17:47
Prometna nesreča se je za voznika končala tragično

Prometna nesreča se je za voznika končala tragično

V nedeljo, 4. novembra, ob 14.45 uri, se je na lokalni cesti med Ljutomerom in Cezanjevci zaradi nepravilnega prehitevanja, zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik osebnega avtomobila iz Ljutomera.

Policisti so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 50-letni voznik osebnega avtomobila VW Golf na lokalni cesti med Cezanjevci in Ljutomerom prehiteval voznika kombiniranega avtomobila, ki je peljal pred njim. Zaradi nepravilnega prehitevanja voznika osebnega avtomobila, sta se vozili oplazili, nakar je voznik osebnega avtomobila izgubil oblast nad vozilom in zapeljal desno izven vozišča. Z levim bočnim delom avtomobila je trčil v drevo in se nato v bližnjem jarku, polnem vode, prevrnil na streho. Trčenje je bilo tako silovito, da je voznik osebnega avtomobila na kraju umrl. Ukleščenega voznika so iz avtomobila rešili gasilci PGD Ljutomer.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec.

Pokojni voznik osebnega avtomobila je v letošnjem letu deveta žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika