Dobrodelnost po požaru

Za družino v stiski, bodo zbirali prostovoljne prispevke

Filip Matko, sreda, 12. december 2012 ob 16:44
Sanacija pogorišča po požaru

Sanacija pogorišča po požaru

Mladinsko društvo Vrelec Radenci letos že tretjič zapored organizira dobrodelni rock koncert. Vsako leto pridobljena sredstva nesebično namenijo družini v stiski. Letošnji 10. december bo za vedno ostal v spominu družini iz Radenec, saj jim je ta dan zgorela hiša. Občutkov se preprosto ne da opisati...

Požar zajel stanovanjsko hišo v Radencih
Požar zajel stanovanjsko hišo v Radencih

Tako bo v soboto, 15. decembra, ob 10. uri pričetek Parketballa v Športni dvorani Radenci, zvečer ob 20. uri pa še Rock koncert. Organizatorji iz Mladinskega društva Vrelec Radenci bodo že od 10. ure dalje zbirali prostovoljne prispevke za družino, ki je ob požaru ostala brez strehe nad glavo, kot humanitarna pomoč pa bo tudi izkupiček od večernega koncerta.

Prostovoljne prispevke se bo za družino v stiski po požaru zbiralo tudi v soboto ob 16.30 na otvoritvi fotografske razstave v razstaviščni avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci.

Tudi v Društvu upokojencev Radenci so se odločili za zbiranje prostovoljnih prispevkov, ki jih bodo članice in člani prispevali na društvenih prireditvah do konca leta (ekskurzija v neznano in novoletni ples). Sicer pa bo odprt tudi posebni račun za nakazila prostovoljnih prispevkov na naslovu Območnega združenja Rdečega križa Gornja Radgona.


Več v Kultura in izobraževanje