Dalmatinske klape navdušile polno dvorano

Na koncertu so nastopile najpopularnejše dalmatinske klape Cambi, Maslina ter Intrade & Tomislav Bralić

Prlekija-on.net, nedelja, 17. marec 2013 ob 11:503
Dalmatinske klape v Ljutomeru

Dalmatinske klape v Ljutomeru

V počastitev materinskemu dnevu je Šic bar Ljutomer v sodelovanju z Vaščanko d.o.o., v soboto, 16. marca, pripravil tradicionalni koncert, na katerem so nastopile najpopularnejše dalmatinske klape Cambi, Maslina ter Intrade & Tomislav Bralić.

Klape so na koncertu, ki je trajal skoraj 3 ure, ustvarile izjemno vzdušje, na odru pa se jim je kot posebna gostja pridružila tudi Lara - Doris Pinčić, iz TV novele Larin izbor, ki je na ljutomerskem odru prejela šopek.

Prva je nastopila klapa Cambi, druga je bila klapa Maslina, zadnja pa je nastopila klapa Intrade. Cambi in Maslina sta na koncu svojega nastopa zapeli še nekaj slovenskih pesmi, na koncu pa so zapeli še vsi skupaj.

Koncert je potekal v športni dvorani ŠIC Ljutomer, ki so jo obiskovalci napolnili do zadnjega kotička, saj tako polnega ŠIC-a že dolgo nismo videli. Kapaciteta 1.700 obiskovalcev, kolikor jih dvorana sprejme, je bila namreč dva dneva pred koncertom že zapolnjena. Če ste tokrat ostali brez tako željene vstopnice, pa boste dalmatinske klape morda lahko v Ljutomeru ponovno videli in slišali jeseni.

Ogledate pa si jih lahko tudi v spodnjem videu in fotogaleriji.



Več v Družabno