Občni zbor DU Ljutomer

Člani DU Ljutomer, so se pogovarjali o delovanju, načrtovanju vnaprejšnje organizacije ter o obravnavi že izvršenih projektov

Nuša Novak, sobota, 23. marec 2013 ob 22:59
Občni zbor DU Ljutomer

Občni zbor DU Ljutomer

V četrtek, 21. marca, se je ob 9.00 uri dopoldan, pričel Občni zbor članov Društva upokojencev Ljutomer. Uradni del v zvezi s točkami občnega zbora, je trajal približno eno uro in pol. Člani DU Ljutomer, so se v okviru uradnega dela pogovarjali o samem delovanju, načrtovanju vnaprejšnje organizacije ter o obravnavi že izvršenih projektov.

Po obsežni predstavitvi točk iz zapisnika občnega zbora, se je pričel slavnostni del občnega zbora članov DU Ljutomer, kateri je bil organiziran v čast in slovo praporščaku Mirku Kolariču. Mož, ki je 18 let nosil prapor na vseh pogrebih, upokojenskih srečanjih in podobnih slavnostnih prireditvah, je moral to častno mesto zapustiti zaradi bolezni in ga predati novemu praporščaku. V zahvalo za dolgoletno naklonjenost in sodelovanje, so se nam na proslavi pridružili tudi rogisti iz Križevec pri Ljutomeru in zaigrali nekaj svojih melodij.

Nekaj besed o dolgoletnem uspešnem sodelovanju in druženju, je spregovorila tudi predsednica DU Ljutomer, Slavica Sunčič. Z obiskovalci sta delili svoje razmišljanje tudi prostovoljki DU Ljutomer, Marija Torič in Draga Ficko. Celotni občni zbor je trajal približno do 12.30 ure in se je zaključil s častno pogostitvijo dobrot naših članic in odlično kapljico naših vinogradnikov.


Več v Kultura in izobraževanje