Podjetje Sam d.o.o. v Ormožu odprlo poslovalnico

Podjetje se ukvarja s prodajo gradbenega materiala obrtnikom in individualnim kupcem

Marjan Dovečar, nedelja, 14. april 2013 ob 19:27
Sam d.o.o. v Ormožu

Sam d.o.o. v Ormožu

Trgovsko podjetje Sam d.o.o. iz Domžal je v soboto, 13. aprila, v Ormožu, za bencinskim servisom OMV odprlo svojo novo, že šesto poslovalnico.

Ob deseti uri so otvoritev pričeli folkloristi skupine Untrca iz Svetega Tomaža, trgovino pa sta slavnostno odprla latnik verige trgovin Anton Sedeljšak ter ormoški župan Alojz Sok. Kasneje so si skupaj z obiskovalci ogledali trgovino, prodajni repertoar ter posedeli ob pripravljeni pogostitvi. Mlada in strokovno usposobljena ekipa poslovalnice v Ormožu se bo z veseljem trudila, da bi ustregla željam kupcev po kvalitetnih materialih in seveda ugodnih cenah.

Še na kratko o podjetju Sam d.o.o.
Podjetje SAM d.o.o., Domžale je ustanovil lastnik Anton Sedeljšak pred več kot 20 leti. Od vsega začetka se podjetje ukvarja s prodajo gradbenega materiala obrtnikom in individualnim kupcem. Tekom let je bil prodajni program razširjen še z orodjem, železnino, keramiko, elektro in vodovodnim materialom ter izdelki za vrt.

Podjetje SAM je pospešeno odpiralo nove prodajne enote po Sloveniji in širilo maloprodajno mrežo ter oskrbo obrtnikov z gradbenim materialom. Trgovine se nahajajo v Jaršah pri Domžalah, Latkovi vasi pri Preboldu, Nazarjah, Trbovljah in Stranjah pri Kamniku in Ormožu.

S kvalitetnim prodajnim programom in visoko usposobljeno prodajno ekipo, SAM ostaja kvaliteten partner svojim kupcem, obrtnikom in individualnim kupcem ter dobaviteljem.


Več v Gospodarstvo