Županja sprejela najuspešnejše učenke in učence

Na oba sprejema je bilo skupaj vabljenih 63 učenk in učencev, ki so dosegli odlične učne uspehe vseh devet let osnovnošolskega izobraževanja ter bili aktivni na drugih področjih

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. junij 2013 ob 16:461
Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba je v četrtek, 13. junija in v petek, 21. junija, pripravila vsakoletni  sprejem za najuspešnejše učenke in učence osnovnih šol in glasbene šole v občini Ljutomer.

Na oba sprejema je bilo skupaj vabljenih 63 učenk in učencev, ki so dosegli odlične učne uspehe vseh devet let osnovnošolskega izobraževanja ter bili aktivni in uspešni na športnem, glasbenem in drugih področjih. Sprejema so se udeležili tudi ravnatelji, razredniki, mentorji, korepetitorji in starši.

Ob tem slavnostnem dogodku jim je županja izrekla čestitke, se zahvalila za številne dosežene uspehe v šolskem letu 2012/2013, zaželela uspešno nadaljevanje šolanja ter z veseljem podelila spominska darila. Za odlične učne dosežke vseh devet let šolanja so učenci prejeli priznanje, knjižno nagrado, priložnostno Miklošičevo znamko ter mesečno vstopnico za Letno kopališče Ljutomer. Priložnostno Miklošičevo znamko in mesečno vstopnico za Letno kopališče Ljutomer pa so prejeli tudi učenci z izjemnimi dosežki na različnih državnih in mednarodnih tekmovanjih.


Več v Kultura in izobraževanje