Na Turistični kmetiji Vrbnjak bodo snemali oddajo »Gostilna pr' Francet«

Oddajo bodo snemali v nedeljo, 10. avgusta, od 14.00 do 21.00 pod šotorom pri Turistični kmetiji Vrbnjak v Kuršincih pri Mali Nedelji

Prlekija-on.net, nedelja, 3. avgust 2014 ob 23:00
Turistična kmetija Vrbnjak

Turistična kmetija Vrbnjak

Na Turistični kmetiji Vrbnjak v Kuršincih pri Mali Nedelji, bodo v nedeljo, 10. avgusta, od 14.00 do 21.00 pod šotorom, snemali oddajo »Gostilna pr' Francet«.

Oddaja, ki je že tretje leto prisotna na regionalni TV mreži, se ponaša z visoko gledanostjo in je zanimiva za različne starostne skupine ter je snemana v različnih krajih po Sloveniji. Oddajo vodi France Peternel, ki v svoje goste povabi glasbenike, zanimive sogovornike, različna društva in humoriste. Tako se v eni uri televizijskega programa zvrsti veliko zanimivosti in glasbe. Pretekle oddaje si lahko ogledate na njihovi spletni strani dgu.si.

Kot pravijo, je projekt idealen za promocijo občine, krajev ter društev in navad Prlekije. Potrjen dan za snemanje v ljutomerski občini je 10. avgust, od 14.00 do 21.00, pod šotorom na Turistični kmetiji Vrbnjak.

Popoldansko snemanje bo namenjeno predvsem dobri zabavi, ki je ob snemanju v živo ne manjka, večerni del pa je bolj glasben z zanimivimi gosti in izvajalci za ples in humor.

Na snemanju bodo med drugim sodelovali Stari prijatelji s Kicarja, Suzana Mally in skupina Em Boy, Prleški odmev, Boštjan Lenič, Fantje izpod Lisce, Pištek, Jovi Band, Andreja Čamernik, Lidija Vinšek, Trio Pogladič, Künštni Prleki, Plesno društvo Kan Kan, Majda Grošelj, ansambel Poet, amsambel Trubadurji, Tadej Vesenjak, Prleški kvintet, Mark Tivadar, Irena Svoljšak, Viktorija Petek, France in drugi.

Vabljeni na snemanje oddaje »Gostilna pr Francet«, ki bo v nedeljo, 10. avgusta, od 14.00 do 21.00 pod šotorom na Turistični kmetiji Vrbnjak.



Več v Družabno