Lepo je biti JAZ!

Akademija za ženske Lepo je biti jaz v gostilni Zorko v bližini Ljutomera

Prlekija-on.net, petek, 24. oktober 2014 ob 19:46
Mihaela Gržin med predavanjem, foto: Tanja Zrinski

Mihaela Gržin med predavanjem, foto: Tanja Zrinski

Ali si ženske ob vsem hitenju, opravilih v službi in doma, skrbi za otroke in dom ter še ob marsičem drugem sploh znamo vzeti čas zase? Se zmoremo ustaviti in pomisliti, kako lepo je biti v stiku s samim seboj, ker smo srečne, izpolnjene in nadvse zadovoljne?

Takšna vprašanja že dlje rojijo po glavi tudi Mihaeli Gržin, ustanoviteljici Estetskega studia Lakšmi in Akademije za ženske Lepo je biti jaz. Včasih se znajdemo v takšni situaciji, da nas prezaposlenost, nešteto obveznosti in skrbi skoraj potisnejo na rob. A ne smemo kloniti! Iz lastnih življenjskih izkušenj in iz bogatega znanja z najrazličnejših področij je, Mihaela načrpala toliko znanja, da ga je zdaj zlahka prelila v Akademijo za ženske Lepo je biti jaz. Z njo bo pomagala predstavnicam nežnejšega spola, da se bodo na številnih delavnicah, organiziranih v okviru omenjene akademije, znale vrniti k svojemu bistvu, poiskati svoj pravi JAZ in najti svoj lastni osnovni lik, ki določa številne osebnostne ter druge lastnosti.

Nekaj podrobnosti iz dogajanja Akademije za ženske je Mihaela Gržin predstavila konec oktobra na velikem otvoritvenem dogodku v gostilni Zorko v bližini Ljutomera. Sto povabljenih žensk z najrazličnejših koncev Pomurja in tudi od drugje – Mihaela prihaja iz Križevcev pri Ljutomeru, zato je otvoritev pripravila v »svojih krajih«, kasneje pa namerava predavanja organizirati po vsej Sloveniji –, najrazličnejših starosti in poklicev, je uživalo v imenitno pripravljenem dogodku, ki ga je poleg organizatorkine predstavitve Akademije za ženske obogatil tudi bogati program: dame so med drugim lahko prisluhnile predavanju lepotnega kirurga, asist. Borisa Onišaka, dr. med., spec. otorinolaringologa, se razgibale pod vodstvom vaditeljice pilatesa Simone Kolarič iz Pilates studia Laurus ter se na koncu »pocrkljale« s številnimi gurmanskimi dobrotami. Nastopala je tudi plesna šola Urška.

Dan prireditve, 23. 10. 2014, ni bil izbran po naključju. Tisti dan boginja Lakšmi, zavetnica Mihaelinega studia, praznuje svoj praznik. Ker omenjena boginja ta dan izpolnjuje vse zastavljene želje, so tudi udeležene prireditve zapisale svoje sanje, kasneje pa so jih v mislih, skupaj z osvetljenimi baloni, odposlale v nebo.

Lepo je biti jaz, so se tisti dan v en glas strinjale vse dame, ki si bodo na poti do iskanja svojega pravega jaza (že v novembru se bodo začele prve delavnice!) lahko pomagale tudi z Mihaelino elektronsko knjigo, ki je izšla na dan prireditve in jo je moč najti na spletni strani www.laksmi.si.

Vse za srečnejše in izpopolnjeno življenje!


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno