Srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

Začeli so s kulturnim programom, zaključili s plesom in pesmijo

Branko Košti, sobota, 22. november 2014 ob 18:36
Srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

Srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

Krajevna organizacija RK Mala Nedelja, katero že vrsto let uspešno vodi Frančiška Žerdin, je v sodelovanju s KS Mala Nedelja, pripravila tradicionalno srečanje krajank in krajanov, starih sedemdeset in več let.

Preko osemdeset se jih je v soboto, 22. novembra, zbralo v Gostilni Slekovec. Z glasbeno obarvanim kulturnim programom so jih najprej pozdravili učenci OŠ Mala Nedelja, zatem so jim nekaj spodbudnih besed in želje za prijetno druženje izrekli predsednik Sveta KS Viljem Vajda, predsednica OZRK Ljutomer Silva Duh in donedavna učiteljica OŠ, sedaj sveža upokojenka Danica Potrč. Uradni del programa je zaključil Ludvik Rudolf z recitacijo pesmi, katero je spesnil v spomin svoji materi.

Za kosilo in pijačo je poskrbel kolektiv gostilne, frajtonarica v rokah Tadeja Murkoviča je poskrbela, da so nekatere zasrbele pete in so se veselo zavrteli, spet drugi so priložnost izkoristili za klepet z znanci in tudi kakšno zapeli. Vsi pa so preživeli prijeten jesenski dan, na katerega jih bodo še dolgo spominjali spominčki, katere so jim podelili organizatorji, izdelala pa jih je Danica Potrč.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno