Najboljše športnike sprejela tudi županja

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, je športnikom čestitala za uspehe in jim zaželela uspešno športno pot tudi v prihodnje

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. januar 2015 ob 09:16
Sprejem športnikov pri županji

Sprejem športnikov pri županji

Še pred uradno podelitvijo priznanj najboljšim športnikom v letu 2014, na prireditvi Športnik leta, je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, v županatu Mestne hiše v Ljutomeru, sprejela vse športnike. Športnike, njihove starše in trenerje sta pozdravila tudi podžupan Janko Špindler ter član izvršnega odbora OKS Branko Žnidarič, ki oba delujeta tudi v Športni zvezi Ljutomer.

Športniki so z županjo in prisotnimi sproščeno poklepetali o uspehih in načrtih za prihodnost. Med drugim so se udeleženci sprejema zahvalili za nove športne objekte, ki jih je občina uredila v prejšnjem letu - plezalna stena, fitnes na prostem, košarkarsko igrišče ter skate park. Beseda pa je tekla tudi o možnostih novih športnih objektov oz. nadgradnje obstoječih. Županja je ob tem športnikom čestitiala za uspehe in povedala, da je ponosna, da imamo toliko vrhunskih športnikov ter jim zaželela uspešno športno pot tudi v prihodnje.

Foto in video:
Športnik leta 2014
Športna zveza Ljutomer je nato v hotelu Stela v Ljutomeru 45. razglasila najboljšega športnika, športnico, perspektivnega mladega športnika in športnico, športno društvo in šolsko športno društvo. Športnica in športnik leta 2014 sta Sara Rojnik in Jože Sagaj ml., športno društvo leta 2014 pa je Kasaški klub Ljutomer.


Več v Šport