Vida in Milan Borovič sta obeležila smaragdno poroko

Milan je prišel na sejem in ostal v Radgoni

Branko Košti, ponedeljek, 9. februar 2015 ob 10:03
Dandanes, ko večina zakonov razpade že po nekaj letih skupnega življenja, so pohvale vredni tisti pari, ki skupaj ostanejo 30, 40, 50 in več let. In med tiste, ki so srečni v skupnem življenju sodita tudi znana Radgončana Vida in Milan Borovič, ki v svoji hiši na Partizanski ulici, tik ob zdravstvenem domu, skupaj živita že dobra štiri desetletja. In prav te dni sta obeležila smaragdno poroko, torej 40 let skupnega zakonskega življenja.

Kot vedno, ko ne veš kje te čaka ljubezen, se je tudi pri Borovičevih zgodilo naključno. Milan je s prijatelji iz rojstnega Maribora, avgusta 1974 prišel na 12. mednarodni kmetijsko živilski sejem v Gornjo Radgono. In naključno je spoznal Vido, ki je seveda tudi s prijateljicami bila na sejmu. Iskrica je preskočila in Milan se je hitro preselil v Gornjo Radgono. Ponj pa je v Maribor šla kar sama Vida, in sicer z novo, sicer znamenito "Stoenko", katero so si takrat le redki lahko privoščili.

Poročila sta se dober teden po Valentinovem, 22. februarja 1975 in tako se je začela vesela zgodba. V zakonu sta se jima rodila sin in hčerka, Sašo in Nina, ki sta si z leti našla partnerja iz Apaške doline. Imata že tudi štiri vnuke (vse štiri s strani sina Saša), sama pa sta srečna na svojem domu v Gornji Radgoni. Najbolj srečni in veseli so, ko so vsi skupaj, kar je v današnjem času hitrega življenja praktično nemogoče. Milan (rojen, 18.5.1956 v Mariboru) in Vida (8.7.1954 v Gornji Radgoni) imata veliko prijateljev, kar pomeni, da se rada družita, potujeta na izlete, veliko se sprehajata, skrbita za zdravje, in sploh jima je lepo v čakanju skupne jeseni življenja.

Ob lepem skupnem življenjskem jubileju so jima še na dolga, zdrava in zadovoljna skupna leta, voščili mnogi prijatelji, svojci, sorodniki in sosedje.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46