V Celju je ta konec tedna vroče

Na celjskem sejmišču ta konec tedna poteka 8. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, kjer se bo v treh večerih pod budnim očesom voditeljskega para Oriane Girotto in Tadeja Briclja odvilo 47 nastopov zvezdnic in zvezdnikov iz prve lige evropske zabavne industrije za odrasle, bogato ponudbo pa napovedujejo tudi razstavljavci.

sobota, 12. december 2015 ob 21:18

Praznični bazar Lions kluba Ljutomer

Na Glavnem trgu v Ljutomeru, se je odvijal tradicionalni božično novoletni bazar. Stojnice so ponujale sveže dobrote ter darilni program za prihajajoče praznike.

sobota, 12. december 2015 ob 17:22

Faki zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek

Zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek, ki se je v preteklih 15 tednih predvajal na Planet TV, je Fahrudin (Faki) Čaušević. S tem je domov odnesel glavno nagrado - 50 tisoč evrov.

sobota, 12. december 2015 ob 14:03

Čebelarska zveza Slovenije obiskala Ljutomer

Čebelarska zveza Slovenije (ČZS) je v lanskem letu podala predlog, da se 20. maj razglasi za Svetovni dan čebel. 20. maj je namreč dan, ko se je rodil Anton Janša (1734-1773), ki je poznan kot začetnik modernega čebelarstva in eden takratnih najboljših poznavalcev čebel.

sobota, 12. december 2015 ob 11:30

Na Razkrižju so obeležili mednarodni dan prostovoljstva

V občini Razkrižje so v sredo, 9. decembra, v knjižnici in čitalnici na Razkrižju, ob mednarodnem dnevu prostovoljstva pripravili predstavitev prostovoljne humanitarne organizacije Rdečega križa Slovenije, Območnega združenja Rdečega križa Ljutomer in Krajevne organizacije Rdečega križa Razkrižje.

sobota, 12. december 2015 ob 10:19

Teleing uspešno zaključuje leto in namesto za poslovna darila namenja sredstva v dobodelne namene

V podjetju Teleing d.o.o. že šesto leto zapored tudi ob koncu leta nadaljujejo z dobrodelnostjo – namesto za poslovna darila so donacijo v višini 2.000 evrov namenili humanitarnemu Lions klubu Ptuj, ki jih bo v celoti porabil za Božično – novoletno obdaritev otrokom iz socialno ogroženih družin.

petek, 11. december 2015 ob 18:17

Letni koncert Folklorne skupine KD Podgorci »Srajčko sn si sprosa«

S folklornim koncertom »Srajčko sn si sprosa« je številčna Folklorna skupina Kulturnega društva Podgorci prikazala nove otroške folklorne kostume, ki so jih šivali celo leto. Poglavitna nit decembrskega koncerta, ki so ga priredili v soboto, 5. decembra 2015 v kulturnem domu Podgorci je bil pomen obleke in njen vpliv na družino.

petek, 11. december 2015 ob 17:46

Svetniška pisarna Liste mladih po letih ali srcu odprta

8. decembra 2015 je bila na Spodnjem Kamenščaku krajša priložnostna slovesnost, na kateri so tudi uradno odprli svetniško pisarno in namestili ustrezno informativno-promocijsko tablo ob glavni cesti pred omenjenim prostorom.

petek, 11. december 2015 ob 12:19

Županja pripravila novoletni sprejem

V četrtek, 10. decembra, je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, pripravila tradicionalni novoletni sprejem za gospodarstvenike, lokalne politike, predstavnike zavodov, organizacij in društev.

petek, 11. december 2015 ob 08:31

Akacijev med Čebelarstva Tigeli postal državni prvak

Letos se je na razpis za sodelovanje nadržavnem senzoričnem ocenjevanju medu prijavilo šest različnihizvajalcev, in sicer Kmetijsko-živilski sejem Gornja Radgona AGRA,OČD Koper, ČD Cerklje na Gorenjskem, ČD Semič, ČD Grosuplje inČD Sežana. Skupno je bilo na navedenih mednarodnih in slovenskihocenjevanjih ocenjenih 747 vzorcev medu.

četrtek, 10. december 2015 ob 19:581