V Cezanjevcih zbrali denar za ureditev učilnic

Učenci in kolektiv OŠ Janka Ribiča Cezanjevci so v petek, 7. decembra, v večnamenski dvorani Osnovne šole Janka Ribiča Cezanjevci pripravili dobrodelno prireditev, kjer so se vsi zbrani veselo družili ob glasbi, plesu in humorju.

sobota, 8. december 2012 ob 14:59

Sneg zajel celotno državo

Po celi državi sneži in bo snežilo še ves dan, tudi naše kraje je čez noč zajelo sneženje, najmočneje pa sneži v osrednjih in vzhodnih oz. jugovzhodnih krajih.

sobota, 8. december 2012 ob 13:221

Ljutomerčanke zmagale na gostovanju v Braslovčah

V 10. krogu v 3. državni ligi  VZHOD so odbojkarice ŽOK ZM Ljutomer dne 01.12.2012 gostovale pri odbojkarski ekipi iz Braslovč.

sobota, 8. december 2012 ob 12:081

Društvena razstava pred koncem leta

Vpetek, 7. decembra ob 17. uri, je potekala otvoritev zaključnedruštvene razstave za leto 2012 članic in članov Likovnega društvaGornja Radgona. To šteje skupno 48 udov, ki jih kot predsednica vodiTatjana Mijatović.Le-ta je tudi govorila na otvoritvi razstave v prostorih GalerijeKulturnega doma v Gornji Radgoni. Zaključno dejanje gornjeradgonskihlikovnikov v tem letu pa je s svojim nastopom obogatila Tamburaškaskupina Kulturnega društva Peter Dajnko iz Črešnjevec, podvodstvom Danila ...

sobota, 8. december 2012 ob 00:02

V Veržeju petič na ogled jaslice

S peto razstavo slovenskih jaslic Zavod Marianum Veržej zaključuje jubilejno leto - 100 let od blagoslovitve Marijanišča v Veržeju. Salezijanci se pri svojem delu, tudi v Veržeju, zavedajo vrednote družine, ki pomembno vpliva na razvoj vsakega posameznika in družbe nasploh.

petek, 7. december 2012 ob 23:51

Miklavževanje pri PGD Ljutomer

V čœetrtek, 6. decembra, je Prostovoljno gasilsko društvo Ljutomer, obiskal sv. Miklavž. V nekaj urnem srečanju, katerega so otroci pripravili svojim staršem, so nastopili vsi, ki obiskujejo od pionirske pa do mladinske selekcije gasilcev.

petek, 7. december 2012 ob 21:15

Uživali pecivo ob glasbi Mladih Štajercev

VDOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, so v drugem tednudecembra pripravili tradicionalno »keksijado« - pečenje peciva postarih receptih. Bila je pripravljena že tretje leto po vrsti inudeležba stanovalk in stanovalcev je ob mentorstvu domskih gospodinjbila izjemna.

petek, 7. december 2012 ob 21:01

Županja pripravila novoletni sprejem

V petek, 7. decembra, je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, pripravila novoletni sprejem, kjer je gostila gospodarstvenike, podjetnike, članice in člane Občinskega sveta, predsednike krajevnih skupnosti in političnih strank, direktorje in ravnatelje javnih zavodov, ...

petek, 7. december 2012 ob 20:429

V Murski Soboti je »vdaro gron«

Tudi Murska Sobota in Prekmurje, se je priključilo vseslovenskim demonstracijam, ki potekajo zadnje tedne zaradi nezadovoljstva z vodenjem naše države. V petek, 7. decembra, je na Trgu zmage potekal protest pod geslom »Gron je vdaro, gotof je«.

petek, 7. december 2012 ob 19:244

Peka parkljev v vrtcu Križevci

Mesec december je tu. Je najlepši mesec, je čas veselja in pričakovanj, saj nas obiščejo trije dobri možje: Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Prvi dobri mož nas je že obiskal. Spekli smo mu parklje.

petek, 7. december 2012 ob 15:191