Na cesti Ljutomer - Radomerje trčili vozili

V ponedeljek, 23. julija, nekaj čez poldne, sta na cesti Ljutomer - Radomerje pri stranski cesti za naselje Gresovščak, trčili dve osebni vozili. Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz osebnega vozila.

ponedeljek, 23. julij 2012 ob 14:345

Ljutomer premagal hrvaški Polet

Članska ekipa NK Ljutomer, ki se pripravlja na novo sezono, v kateri bodo zaigrali v 3. SNL-vzhod, se je v nedeljo v prijateljski tekmi pomerila s hrvaškim tretjeligašem Polet iz Svetega Martina na Muri. Domačini so pokazali všečno igro, priigrali so si številne priložnosti, zmagoviti zadetek pa je v 89. minuti dosegel Alen Leben.

ponedeljek, 23. julij 2012 ob 09:531

Potovanja na fotografijah

S številnih potovanj po svetu ter vzponov na vrhove je do 12. avgusta v razstaviščni avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, na ogled razstava fotografij. Pod naslovom »Moja potovanja« so jo odprli 12. julija, avtor fotografij pa je 73-letni upokojenec Lado Klar iz Murske Sobote. Vemo, da je po poklicu geolog in aranžer, ki pa se je ves čas amatersko (vendar resnično profesionalno !) ukvarjal tudi s fotografiranjem in snemanjem. Fotografiranje ga spremlja že od rane mladosti ...

ponedeljek, 23. julij 2012 ob 09:14

O.F.A.K. ponovno vabi

Klub ormoških študentov v sodelovanju z Mladinskim centrom Ormož letos spet prireja Festival O.F.A.K., ki bo na različnih prizoriščih v Ormožu potekal od 3. do 11. 8. 2012.

nedelja, 22. julij 2012 ob 17:35

Mura poplavila cesto Razkrižje - Gornja Bistrica

Danes je zaradi poplavljanja reke Mure, za ves promet zaprta regionalna cesta Razkrižje - Gornja Bistrica. Zaradi poplavljanja je prav tako zaprt mejni prehod za obmejni promet Hotiza.

nedelja, 22. julij 2012 ob 10:475

Avven za zaključek 8. Grossmanna

Letošnji 8. Grossmannov festivala fantastičnega filma in vina, se je v soboto zaključil s koncertom Live Doomsday, kjer so nastopile skupine Bottomline, Nero Burns in Avven, ki so pošteno zatresli center mesta.

nedelja, 22. julij 2012 ob 09:56

Zadnji dan festivala s Parado propada

Zadnji dan Grossmannovega festivala, ki je od ponedeljka potekal v Ljutomeru na različnih lokacijah, smo na zaključni prireditvi dobili zmagovalce v posameznih kategorijah, že od 12. ure pa je na Glavnem trgu potekalo maskiranje za Parado propada z ekipo MAD SQUIRREL FX.

nedelja, 22. julij 2012 ob 02:451

Jaume Balagueró in Alex Chandon s Hudim mačkom letošnjega festivala

Na zaključni slovesnosti 8. Grossmannovega festivala fantastičnega filma in vina so v soboto, 21. julija, bile podeljene nagrade v posameznih kategorijah. Letos sta zmagovalca dva, Jaume Balagueró z Medtem ko si spala (Mientras duermes) in Alex Chandon z Izrojeno (Inbred).

nedelja, 22. julij 2012 ob 02:29

Wasserdicht in Muškat Hamburg do jutra

Petkov glasbeni večer na Grossmannovem festivalu je pripadel skupinama Wasserdicht in Muškat Hamburg, ki sta v Film Baru Klub poskrbeli za dolgo noč predzadnjega dneva festivala. Danes še sledi finale festivala s Parado propada in večernim koncertom na Glavnem trgu.

sobota, 21. julij 2012 ob 16:021

70-letni Josip Piskač na klopi NK Ljutomer

Članska ekipa NK Ljutomer je pričela priprave za novo sezono, v kateri bo zaigrala v 3. SNL - vzhod. Pred pričetkom priprav je prišlo do določenih sprememb v strokovnem in igralskem kadru. Dolgoletnega trenerja številnih ljutomerskih selekcij Rudija Vihra je na trenerski klopi nasledil hrvaški strateg Josip Piskač.

sobota, 21. julij 2012 ob 12:313