V diskoteki Oxygen žurali na zabavi PRVA Največja

V soboto, 5. novembra, je v Ljutomeru v diskoteki Oxygen, ponovno potekala zabava PRVA Največja, kjer se je mladina zabavala tudi ob umetnem snegu.

nedelja, 6. november 2016 ob 12:36

Društvo Komenda Hierusalem vabi na dobrodelni koncert za Žana

Žan Petek je 16-letni fant, njegovo življenje in življenje njegove družine pa je že od rojstva zaznamovano s cerebralno paralizo. Zanj skrbijo mama Martina, oče Boštjan, sestra Eva in po svojih močeh občasno tudi babica.

nedelja, 6. november 2016 ob 12:01

Igralci ekipe TOP-GUN še vedno neporaženi v Champions ligi

V Podčetrtku se je 21. in 22. oktobra odvijal Evropski EDU rang turnir v pikadu. To je za evropskim prvenstvom drugo največje tekmovanje v Evropi. Organizirala ga je Pikado Zveza Slovenije s pomočjo ŠD Strelec Grlava.

nedelja, 6. november 2016 ob 10:28

Trinajstič so raztegnili meh

Ob začetku letošnjih "Martinovih slovesnosti", ko se mošt tudi uradno spremeni v vino, je v gostišču Šenekar v Spodnjih Ivanjcih, v organizaciji domačega kulturno-športnega društva, potekalo 13. srečanje harmonikarjev, ki se ga je udeležilo 13 harmonikarjev in skupin. Na srečanja, ki je ...

nedelja, 6. november 2016 ob 09:50

Hotel Grozd ima novega lastnika

Hotel Grozd, ki v Mali Nedelji stoji od leta 2009, se je prodajal v stečajnem postopku podjetja HGT Damor, ki je šlo v stečaj leta 2011. V oktobru je potekalo nezavezujoče zbiranje ponudb za hotel, svojo ponudbo pa je oddalo sedem interesentov, ki so neposrednih pogajanjih s stečajnim upraviteljem ...

sobota, 5. november 2016 ob 20:11

Šicova noč se iz dvorane ŠIC seli na Glavni trg v šotor Martinovanja

Organizator Šicove noči, ki bo v soboto, 12. novembra, se je odločil, da bo prireditev organiziral na Glavnem trgu v Ljutomeru v šotoru in ne v dvorani ŠIC Ljutomer, kot je bilo prvotno predvideno.

sobota, 5. november 2016 ob 19:29

KMN ŠIC Bar Tomaž in KMN Oplast sta se razšla z neodločenim rezultatom

V petek, 4. novembra. je bil v telovadnici OŠ Ivana Cankarja v Ljutomeru, odigran 5. krog nogometne tekme med domačini KMN ŠIC Bar Tomaž in gosti KMN Oplast iz Kobarida, ki nastopajo v 1. SFL.

sobota, 5. november 2016 ob 18:23

Štajerski »PUBECI« so s svojimi mladimi vini osvojili še Ljubljano

V slovenski prestolnici, v salonu Audi, Porsche Verovškova,se je v petek odvijal 1. Salon štajerskih mladih vin v Ljubljani, kjer so sepredstavili štajerski vinarji s svojimi mladimi vini, »PUBECI«.Letos projekt »PUBEC - Štajersko mlado vino« pod skupno blagovnoznamko zdru ...

sobota, 5. november 2016 ob 18:00

Slovenijo je na svetovnem prvenstvu v Disco dancu predstavljalo 6 plesalk iz Plesnega kluba Zeko

Od 2. do 5. novembra je v Švedskem Örebru potekalo svetovno prvenstvo v Disco dancu. Nastopilo je 1400 plesalcev iz 18 držav. Slovenijo je predstavljalo 6 plesalk iz Plesnega kluba Zeko. Nastopile so v kategoriji posameznic in parov.

petek, 4. november 2016 ob 21:06