Po ulicah se je sprehajal bik, za njim pa mesar

V ponedeljek zjutraj so lahko mimoidoči na Kersnikovi ulici v Mariboru bili priča nenavadnemu prizoru, saj se je po ulici namreč sprehajal bik, za njim pa korakal mesar.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 19:22

Ptujsko podjetje Javne službe je z mariborsko Snago podpisalo pismo o nameri sodelovanja

V preteklem tednu sta direktor Javnih služb Ptuj d.o.o., mag. Alen Hodnik in direktor Snage d.o.o. Cvetko Žalik podpisala pismo namere sodelovanja na področju izvajanja gospodarskih javnih služb obdelave določenih vrst komunalnih odpadkov in odlaganja ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih ...

ponedeljek, 7. november 2016 ob 17:04

Misija nemogoče – kako najti in se naročiti za prvi pregled pri parodontologu v Sloveniji

Objavljamo pismo pacienta, ki se je po slabi izkušnji na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) s pisanjem obrnil na Sindikat DENS - Sindikat zobozdravnikov Slovenije. Kot so zapisali pri Sindikatu DENS Gre za resnične težave v zvezi z neinformiranjem ZZZS, ki jih tudi zaznavajo in ugotavljajo ...

ponedeljek, 7. november 2016 ob 16:55

Pri kontroli prometa in hišni preiskavi našli droge

Policisti PP Ptuj so v petek, 4. novembra, v nočnem času na območju Ptuja pri kontroli cestnega prometa ustavili 33-letnega voznika osebnega avtomobila. Pri postopku so ugotovili, da voznik v vozilu prevaža prepovedane droge – konopljo, ki so jo zasegli.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 15:29

Kickboxing klub Pomurje dosegel odlične rezultate na mednarodnem turnirju v Zagorju ob Savi

Člani Kickboxing kluba Pomurje so se v soboto, 5. novembra, udeležili mednarodnega turnirja v Kickboxingu in sicer že 33. Slovenia Open v Zagorju ob Savi, na katerem je sodelovalo 473 tekmovalcev iz 62 klubov iz 7 držav.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 14:03

Martinovanje že osmič tudi na Kapeli

Turističnodruštvo Klopotec Kapela ter Društvo vinogradnikov in ljubiteljevvina Kapela sta v soboto, 5. novembra, pripravila že osmoMartinovanje na Kapeli. Kot soorganizatorja tradicionalnegajesenskega praznovanja sta sodelovala Občina Radenci ter Zavod zaturizem in šport Radenci, a sponzor je ...

ponedeljek, 7. november 2016 ob 13:49

Oglejte si napovednik za Lotmerk, nalijmo si čistega vina 1.

V torek, 8. novembra, bo ob 19. uri, v Domu kulture v Ljutomeru, predvajan prvi del družbeno-kritičnega pogovornega kolaža o skreganem (?) Ljutomeru z naslovom Lotmerk, nalijmo si čistega vina 1.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 12:31

Mamma Mia navdušila Prleke

V petek, 4. novembra, se je v Ljutomeru odvil pravi spektakel, najuspešnejši muzikal vseh časov, Mamma Mia in navdušil množico Prlekov in obiskovalcev od drugod v dvorani ŠIC v Ljutomeru.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 12:22

V četrtek srečanje prekarcev v Murski Soboti

Društvo Gibanje za dostojno delo in socialno družbo prireja redna srečanja prekarnih delavcev, ker želimo povezati tiste zaposlene, ki nimate/nimamo svoje stične točke, kamor bi se lahko obrnili in si zaupali svoje težave.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 11:45