Misija nemogoče – kako najti in se naročiti za prvi pregled pri parodontologu v Sloveniji

Objavljamo pismo pacienta, ki se je po slabi izkušnji na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) s pisanjem obrnil na Sindikat DENS - Sindikat zobozdravnikov Slovenije. Kot so zapisali pri Sindikatu DENS Gre za resnične težave v zvezi z neinformiranjem ZZZS, ki jih tudi zaznavajo in ugotavljajo ...

ponedeljek, 7. november 2016 ob 16:55

Pri kontroli prometa in hišni preiskavi našli droge

Policisti PP Ptuj so v petek, 4. novembra, v nočnem času na območju Ptuja pri kontroli cestnega prometa ustavili 33-letnega voznika osebnega avtomobila. Pri postopku so ugotovili, da voznik v vozilu prevaža prepovedane droge – konopljo, ki so jo zasegli.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 15:29

Kickboxing klub Pomurje dosegel odlične rezultate na mednarodnem turnirju v Zagorju ob Savi

Člani Kickboxing kluba Pomurje so se v soboto, 5. novembra, udeležili mednarodnega turnirja v Kickboxingu in sicer že 33. Slovenia Open v Zagorju ob Savi, na katerem je sodelovalo 473 tekmovalcev iz 62 klubov iz 7 držav.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 14:03

Martinovanje že osmič tudi na Kapeli

Turističnodruštvo Klopotec Kapela ter Društvo vinogradnikov in ljubiteljevvina Kapela sta v soboto, 5. novembra, pripravila že osmoMartinovanje na Kapeli. Kot soorganizatorja tradicionalnegajesenskega praznovanja sta sodelovala Občina Radenci ter Zavod zaturizem in šport Radenci, a sponzor je ...

ponedeljek, 7. november 2016 ob 13:49

Oglejte si napovednik za Lotmerk, nalijmo si čistega vina 1.

V torek, 8. novembra, bo ob 19. uri, v Domu kulture v Ljutomeru, predvajan prvi del družbeno-kritičnega pogovornega kolaža o skreganem (?) Ljutomeru z naslovom Lotmerk, nalijmo si čistega vina 1.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 12:31

Mamma Mia navdušila Prleke

V petek, 4. novembra, se je v Ljutomeru odvil pravi spektakel, najuspešnejši muzikal vseh časov, Mamma Mia in navdušil množico Prlekov in obiskovalcev od drugod v dvorani ŠIC v Ljutomeru.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 12:22

V četrtek srečanje prekarcev v Murski Soboti

Društvo Gibanje za dostojno delo in socialno družbo prireja redna srečanja prekarnih delavcev, ker želimo povezati tiste zaposlene, ki nimate/nimamo svoje stične točke, kamor bi se lahko obrnili in si zaupali svoje težave.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 11:45

Maša Štuhec in Narsej Lackovič zmagala na Iršičevem memorialu

V soboto, 5. novembra, so prleški judoisti na tradicionalnem 35. mednarodnem judu turnirju - Iršičev memorial dosegli naslednje rezultate:

ponedeljek, 7. november 2016 ob 09:27

Lions klub Ljutomer vabi na predstavo z dobrodelno noto. Avtokomedija JONAS.

Nihče v deželi dvojine in fovšije ni počel več nenavadnosti, pustil močnejšega pečata in karizmatično osvajal občinstvo, kot ravno Jonas Žnidaršič.

ponedeljek, 7. november 2016 ob 07:41