Pri Sv. Juriju so pozdravili evropske podprvake v rekreativnem malem nogometu

Po zgodovinskem uspehu reprezentance Slovenije, ki je na miniEURO - evropskem prvenstvu v rekreativnem malem nogometu na travi presenetljivo, a povsem zasluženo, osvojila naslov podprvaka, so pri Sv. Juriju ob Ščavnici, pripravili sprejem za igralce iz Pomurja, člane reprezentance.

sreda, 3. december 2014 ob 16:19

V Ljutomeru so se srečale županje

V sredo, 3. decembra, je v županatu Mestne hiše v Ljutomeru, potekalo prvo srečanje županj Slovenije, ki je potekalo v organizaciji županje Občine Ljutomer mag. Olge Karba in Skupnosti občin Slovenije. Srečanje je bilo namenjeno izmenjavi izkušenj med županjami in ženskami na položajih ter ...

sreda, 3. december 2014 ob 15:32

Letos bo za praznično ponudbo skrbelo tudi drsališče sredi Glavnega trga

Lani smo poročali o odprtju drsališča v Murski Soboti in se hkrati spraševali: Kaj pa drsališče v Ljutomeru? Takrat smo županjo Občine Ljutomer, mag. Olgo Karba tudi povprašali, če kaj razmišljajo, da bi se postavilo drsališče v Ljutomeru. Županja nam je takrat povedala, da je to dobra ...

sreda, 3. december 2014 ob 13:222

Osmi koncert ljudskih pevcev in godcev v Vučji vasi

Na prvo adventno nedeljo, 30. novembra, je Kulturno umetniško društvo Vučja vas in tamkajšnje ljudske pevke iz Vučje vasi, ki ohranjajo in negujejo ljudsko prleško narodno pesem, v dvorani vaško - gasilskega doma pripravilo že osmi koncert ljudskih pevcev in godcev Prlekije.

sreda, 3. december 2014 ob 09:03

Vzajemna prispevala sredstva za rehabilitacijo starejših v DOSOR-ju, Domu starejših Radenci

Največja zdravstvena zavarovalnica Vzajemna se je letos ob svoji 15-letnici delovanja odločila za vseslovensko donatorsko akcijo, v okviru katere skupaj s svojimi zavarovanci pomaga pomoči potrebnim organizacijam in zdravstvenim ustanovam.

sreda, 3. december 2014 ob 08:43

Čudovit je ta svet ...

...se strinjamo vse, ki rade pojemo, se družimo in sadove skupnega dela vsaj enkrat letno pokažemo naši zvesti publiki. Vsem tistim, ki nas čez leto podpirajo in vedno znova presenetijo s svojo pozitivno energijo, ki jo doživljamo na naših koncertih.

torek, 2. december 2014 ob 23:22

V Lidlu zbirajo hrano za Društvo varnega zavetja Pomurja

Z 2. decembrom se je v poslovalnici Lidl Ljutomer pričela akcija zbiranja hrane za ženske in otroke žrtve nasilja v družini, ki so zase poiskale varno zavetje v Varni hiši Pomurja, programu katerega Društvo varnega zavetja Pomurja izvaja že od leta 2002. V omenjeni poslovalnici je postavljena ...

torek, 2. december 2014 ob 23:00

Druga adventna razstava na Meleh

Pri Vrtnarstvu Kurbus na Meleh si od 22. novembra do 22. decembra, lahko ogledate drugo adventno razstavo, kjer lahko dobite ideje za dekoracije najrazličnejših aranžmajev, adventnih venčkov ter razne okrasitve za Božični čas, vse izdelke pa lahko tudi kupite.

torek, 2. december 2014 ob 16:08

Koledar prireditev v občini Ljutomer veseli december 2014

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v veselem decembru.

torek, 2. december 2014 ob 16:03