V Veržeju na ogled razstava sodoben prleški pogrinjek

V Centru domače in umetnostne obrti Zavoda Marianum Veržej so odprli razstavo projekta z naslovom Prlek'ja, kjer je med drugim predstavljen in na ogled postavljen sodobni prleški pogrinjek. Projekt Prlek'ja - sodobni prleški pogrinjek, se je izvajal v sklopu razpisa LEADER, LAS Prlekija, v njem ...

četrtek, 3. julij 2014 ob 09:40

Zgode in nezgode »tetke Tončke«

V predprostoru domske knjižnice DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je v sredo, 2. julija popoldne, za zabavo poskrbel humorist Jaka Polajžar iz Maribora. Nastopil je preoblečen v »tetko Tončko« ter številnemu občinstvo predstavil njene zgode in nezgode.

četrtek, 3. julij 2014 ob 09:15

Med vojaško vajo poškodovan slovenski vojak

V sredo, 2. julija, se je v dopoldanskih urah pri vžigu smodnika na vaji mednarodnih kopenskih sil na vadišču Apače po obrazu in rokah poškodoval pripadnik Slovenske vojske.

sreda, 2. julij 2014 ob 23:04

Nova Slovenija za nižje davke

V torek, 1. julija, so se v Murski Soboti predstavili kandidati N.Si iz volilnih okrajev pomurske regije. V volilnem okraju Murska Sobota kandidira študent informatike David Lovšin, na Goričkem Nataša Kuhar-Čerpnjak, v Gornji Radgoni dr. Peter Kralj in v okraju Ljutomer študentka fizioterapije ...

sreda, 2. julij 2014 ob 22:393

Ameriški avtomobili in lepotice na Trash & Burn festivalu

Minuli vikend je na Sv. Martinu ob Muri na Hrvaškem potekal že 6. Festival ameriških avtomobilov imenovan »Trash'N'Burn festival« ter rock and roll festival. Dogodek je potekal dva dni in sicer v petek in soboto.

sreda, 2. julij 2014 ob 15:21

Poletni tabor v Križevcih

Letošnji tabor z naslovom »Tuji jeziki malo drugače« na OŠ Križevci, je potekal v ponedeljek, 30. junija in v torek, 1. julija.

sreda, 2. julij 2014 ob 14:36

Policisti odkrili ukraden avtomobil, cigarete in orodje

V torek, 1. julija zjutraj, so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota na relaciji Maribor – Pince, zaustavili in kontrolirali 29-letnega državljana Francije, ki je vozil osebni avtomobil znamke Mercedes Benz ML 300 CDI, francoskih registrskih številk.

sreda, 2. julij 2014 ob 13:04

Aktualno na GFML - junij 2014

Na gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer vsak mesec dijaki s pomočjo mentorja pripravijo oddajo Aktualno na GFML. Tokrat z reportažami o paradi maturantov, obiskih znanih in zanimivh gostov, pisanem toboganu, ... Več pa v videu.

sreda, 2. julij 2014 ob 10:48

Koledar prireditev v občini Ljutomer julij 2014

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v juliju.

sreda, 2. julij 2014 ob 09:12