Bralni klub v Križevcih navdušuje vse generacije

Na uspešni izvedbi Bralnega kluba prvič, drugič in tretjič ob svetovnem dnevu knjige v mesecu aprilu smo se udeleženke pogovarjale o romanu Poslednja pesem. Seveda nas je vsebina knjige popeljala tudi v naša življenja. Zadovoljne smo odhajale in se veselile majske izvedbe.

sreda, 18. junij 2014 ob 23:47

V Cezanjevcih je potekal četrti dan gasilcev in peto tekmovanje Gasilske zveze Ljutomer

Gasilska zveza Ljutomer je v sodelovanju z Prostovoljnim gasilskim društvom Cezanjevci organizirala 5. tekmovanje Gasilske zveze Ljutomer za prehodni pokal. Tekmovanje je potekalo na igrišču v Cezanjevcih, v soboto 14. junija.

sreda, 18. junij 2014 ob 23:30

Podjetje Malus pomemben člen pri gospodarskem razvoju občine Veržej

V občini Veržej so ponosni na podjetje Malus d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1994 po razpadu podjetja Panonke, takrat največje drevesnice v tedanji Jugoslaviji. Iztok Keuschler, univ. dipl. inž. kmetijstva, je takrat, kot bivši zaposlen v podjetju Panonka sprejel odločitev, da bo pot nadaljeval ...

sreda, 18. junij 2014 ob 12:11

Vasovanje na vasi, kot je bilo nekoč

V občini Veržej so po mnogih letih obudili stari običaj na vasi, ko so še fantje hodili pet dekletom podoknice. Sedaj po nekaj letih so se pevci Moške vokalne skupine KD Slavko Osterc Veržej odločili, da bodo spet obudili stari običaj, ko so še fantje hodili pet dekletom podoknice.

sreda, 18. junij 2014 ob 12:05

Panoramska vožnja s kolesom

V soboto, 14. junija, je potekala prva letošnja panoramska vožnja s kolesom, katero je organiziral Mladinski center Prlekije-Pokrajinski center NVO skupaj z Mladinskim svetom Ljutomer.

sreda, 18. junij 2014 ob 11:45

V MC Prlekije govorili o razvojni perspektivi in črpanju evropskih sredstev

V petek, 13. junija, je v Mladinskem centru Prlekije-PC NVO, na Spodnjem Kamenščaku, potekalo poučno srečanje. Gost-izvajalec seminarja, Romea Varga, v funkciji svetovalca direktorja Regionalne razvojne agencije Mura, je skupaj s sodelavci povedal nekaj več o novi razvojni perspektivi in črpanju ...

sreda, 18. junij 2014 ob 11:37

Vrtec na obisku v domu starostnikov v Stročji vasi

V ponedeljek, 16. junija, smo se skupini otrok v starosti od 2 – 3 in 3 – 4 let odpravili na obisk k našim sosedom, starostnikom, doma starejših občanov v Stročji vasi. Pričarali smo jim kanček poletne čarobnosti, ki jo hranimo za nastop za starše.

sreda, 18. junij 2014 ob 08:36

Kandidat SD v volilnem okraju Ljutomer je Branko Smodiš

Kandidat Socialnih demokratov na predčasnih volitvah v Državni zbor Republike Slovenije (v 3. volilnem okraju 8. volilne enote), ki bodo 13. julija, je Branko Smodiš, ki kandidira s soglasno podporo lokalnih odborov in predsedstva Socialnih demokratov.

torek, 17. junij 2014 ob 21:173

Župan občine Križevci sprejel odličnjake

Župan občine Križevci mag. Branko Belec je v sejni sobi občine Križevci pripravil sprejem za učence osnovne šole Križevci, ki so zaključili osnovno šolo in se lahko pohvalijo z odličnim uspehom v vseh letih. Teh je letos pet.

torek, 17. junij 2014 ob 14:28