V Ljutomeru čez noč ukraden osebni avtomobil

Iz PU Murska Sobota so obvestili, da je bil preko noči v Ljutomeru ukraden osebni avtomobil znamke Renault megane, črne barve, reg. številk MS 39-54Z.

ponedeljek, 28. april 2014 ob 11:45

Florjanova nedelja v Ljutomeru

Gasilska zveza Ljutomer in župnija Ljutomer sta v nedeljo, 27. aprila, skupaj pripravilo Florjanovo nedeljo, na kateri so se zbrali gasilci iz župnije Ljutomer. Na ploščadi na Glavnem trgu, pred mestno hišo, je bilo zbiranje in uniformiranje mladih gasilcev in gasilk, članic, članov, veterank ...

ponedeljek, 28. april 2014 ob 08:46

Ribiško tekmovanje v ribnikih pri ribiškem domu na Moti

Ribiška družina Ljutomer je v nedeljo, 27. aprila, pri ribiškem domu v ribnikih na Moti pri Ljutomeru, pripravila ribiško tekmovanje za izbor ribiškega carja za člane in mlade ribiče. Ribiško dopoldansko tekmovanje je potekalo v dveh ribnikih v tekmovanju ujemi in spusti.

nedelja, 27. april 2014 ob 20:23

Prleki so spet peli in plesali

V soboto, 26. aprila, se je v Dumu kulture v Ljutomeru, odvila revija odraslih folklornih skupin Prlekije - Prlekija pleše in poje. Na prireditvi v organizaciji Območne izpostave javnega sklada RS za kulturne dejavnosti Ljutomer, je pelo, plesalo in predstavljalo stare šege in običaje enajst folklornih ...

nedelja, 27. april 2014 ob 20:03

Žnidarič zadel za zmago Odrancev

V nedeljo, 27. aprila, je Avto Rajh Ljutomer v 19. krogu 3. SNL - vzhod gostoval pri Odrancih ter izgubil z 1:0. Edini zadetek na tekmi je dosegel Ljutomerčan Dejan Žnidarič, ki je pred leti uspešno tresel mreže tudi za domači Ljutomer.

nedelja, 27. april 2014 ob 19:08

Prleška godba DU Ljutomer zaigrala na Glavnem trgu

V nedeljo, 27. aprila, je na Glavnem trgu v Ljutomeru na promenadnem koncertu nastopila Prleška godba Društva upokojencev Ljutomer, ki jo vodi Jani Škrajnar.

nedelja, 27. april 2014 ob 15:48

Prlekija potrebuje več mladih, kot so Nina, Aleš in Matej

Pozitivno naravnani ljudje v življenju ne vidijo problemov ampak izzive in rešitve. V času, ki ga živimo, ko država mladim z neustrezno zaposlovalno politiko ne zagotavlja socialne varnosti in posledično možnosti samostojnega življenja, se negotova prihodnost kaj hitro ujame v zanko pesimizma ...

nedelja, 27. april 2014 ob 14:10

Nekoč sem bil...v DOSOR-ju

Na večer, 25. aprila, je bila v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, otvoritev razstave fotografij Zorana Norčiča. Razstava sicer nosi naslov »Nekoč sem bil…«, ki pa jo je avtor sam podnaslovil z latinskim izrekom »Tempus fugit – Čas beži«.

nedelja, 27. april 2014 ob 13:16

Ko spomini oživijo - zaključek projektnega tedna o Janku Ribiču

V četrtek smo se pod vodstvom športnega učitelja učenci in zaposleni OŠ Janka Ribiča Cezanjevci odpravili na pohod, ki smo ga poimenovali Po poteh Janka Ribiča.

nedelja, 27. april 2014 ob 11:21